Vojkanvrelo
Član
Ха,ха,ха. Ма овај је бре 2014. годиште.Добар трактор...ха,ха,још и јефтин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jest, baš sam mislio...Bubu,sad vredi više
- - - - - - - - - -
Požuri komšija dok se nije prodalo
ovo mi je sve jasno osim sta da popustim papucicu ili osovinu i koliko da popustim,i da kad stelujem kocnicu treba li popustati sipku sto ide na pedaleImas na osovini na kojoj je papucica kvacila rupu poprecno izbusenu (mozda 8_10mm promjera) u nju stavus nesto prikladno (veliki krstasti safciger ili nesto slicno), otpustis sraf koji drzi papucicu stegnutu na osovinu (kljuc 19 ili je 22 jbm li ga) i tada ce papucica pod sopstvenom tezinom da padne dole, a osovina ce teziti da ide suprotno od kazaljke na satu. E neka ti neko drzi rukom papucicu skroz gore podignutu a ti sa ovim safcigerom okreci osovinu u smjeru kazaljke do kraja, to je znak da je druk lezaj udario u pracne, tad malo popustis stegnes sraf i to je to. Papucica ti posle podesavanja mora stojati u gornjem polozaju, i mora imati malo lufta kada je pocnes stiskati, pa tek onda da naidjes na otpor, u protivnom neces imati zazor izmedju lezaja i pracni pa ce odvajanje opet biti pogresno i popusice brzo druk_lezaj.
Uostalom imas na netu radionicki prirucnik za 560 (princip je isti) sa slikama pa ce ti se samo kaz'ti.
Ja sam prodavao traktor preko interneta, a nisam ni prevarant, a ni trgovac ... ne razumem zašto vredjaš?Primetio sam da je nemoguce kupiti traktor gledajuci internet oglase,jednostavno su svi prevaranti i trgovci.Jos nekoliko sam nasao i sve ista prica.
Popustis papucicu, ona je navucena na osovinu, jer ti ustvari stelujes osovinu tj njen polozaj kada ce poceti da stiska druk_lezaj pracne.ovo mi je sve jasno osim sta da popustim papucicu ili osovinu i koliko da popustim,i da kad stelujem kocnicu treba li popustati sipku sto ide na pedale
Popustis papucicu, ona je navucena na osovinu, jer ti ustvari stelujes osovinu tj njen polozaj kada ce poceti da stiska druk_lezaj pracne.
Kocnice stelujes svana na unutrasnjoj strani dobosa, imas one limice kojima je pokrivena rupa u dobosu da ne ulazi prljavstina.Lim odguras u stranu i velikum safcigerom zapinjes unutra za mehanizam stelovanja, nesto kao lancanik.Nema potrebe da diras polugice.
[/QUOTEsta znaci pracne,tu rijec nijesam cuo kod nas,okrecuci osovinu osjetili se to pod rukom ili se cuje kad je dovoljno
Trazi 10000 i vise necu niti da zovem brojeve niti da trazim po oglasima.Koliko traži za ovaj 577
To je mislim kod Đorđa iz Divoša
Vojkane da je DV bio bi 10000