nikola indjija
Član
Pisao sam vec negde sta je rekao jedan preprodavac traktora.Citiram ga:"Najvise volim da kupujem traktor kod nekog kada vidim novog rusa u dvoristu"Verovatno tada lako obara cenu jer treba ljudima para za kredit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to je topling, a kvacilo ti nasteluj da malo bolje odvaja tj ranije, slobodno.neznam sta je topling,ali tu se kaci gornja stelujuca poluga,sto se tice kvacila nije ga niko nikad dirao,ali su mi rekli da upalim traktor ubacim u brzinu i pustam kvacilo,i ako pocne da odvaja oko 1cm od vrha da nije do stelovanja,a njemu je tacno 1cm
odsad nema vise vuce na topling,nebi trebalo nista da sam slomio jer bi se vidjelo kako sam shvatio,kako cu nastelovati kvacilo,citao sam u upustvo treba da se odvrne matica i okrene put kazaljke na satu dok nesto ne uskoci,ali kako znati kad je uskocilo,Da to je topling, a kvacilo ti nasteluj da malo bolje odvaja tj ranije, slobodno.
Na jednom menjana glava.....Mirko,one slike koje si postavio jel traktor placen sedmicu evra ili trazi toliko???
Moze li neko da kaze nesto o ovome prodavcu,da li je trgovac ili nije???
http://www.polovniautomobili.com/oglas5673804/imt_577_dv/
Jesenas sam trazio plug IMT 757.20, i nadjem oglas u Golubincima, zovem coveka, kaze plug je extra, kao nov, nigde krivljen ni varen, daske i raonici kao novi. Odemo kolega i ja tamo, kad ono tata i sin, po govoru bih rekao Hrvati, pokazuju plug, hvale ga, a plug bio pukao i izvaren na 2 mesta, a daske i raonici dosta losi. U dvoristu kod njih nekoliko Belorusa i fergusona 539, sve peru, lickaju. Vidim da imam posla sa svercerima okrenem se i odem. I danas na sajtu polovniautomobili.com kad nadjete mtz 820, 920, iz golubinaca zaobidjite ih, likovi smanjuju broj radnih sati, svi imaju oko 1100 rh, a imaju garant 10 puta vise. Kuca im je na kraju sela, skoro u ataru, a po govoru ce te ih lako prepoznati.
Požuri komšija dok se nije prodaloŠta mislite o ovome :
http://www.polovniautomobili.com/oglas5671395/imt_539/