Bubu
Član
Mozda je i u njoj sito prljavo ako ga uopste i ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osim generalke nista mi drugo nepada na pamet?A da ga trosi,trosi ga ali opet mi nije razlog za turiranje u toku rada?!ako ti motor trosi ulje onda znas sta treba da radis,ako sagoreva ulje litar dva to je.
da to nije mozda do pokvarenog grejača motora?kada sagoreva ulje tada podize obrtaje,jer pali ulje,desava se kad motor preterano povuce ulje dolazi do velikih obrtaja a sto je najgore nemozes da ugasis traktor jer ide na ulje,to se desilo mom bratu iz bg,motor dobio obrtaje kao avion,moze tako da se razleti ceo motor,glava klipovi,nacicu na netu da vidite tu komendiju,motor nedimi,pali na po zuba a trosi ulje ko da ide na ulje ne na dizel,
Ma najgore sto ga nemozes voziti tako jer na primer podigne obrtaje za jedno 150-200/obrtaja pa onda izgubi i do 400/obrtaja i stalno tako!strava,braacala meni je kombajski motor tako radio pre generalne,palio na pola zuba trosio zezali obrtaji sad sve ok.vozi tako posle radi generalnu.
- - - - - - - - - -
kada sagoreva ulje tada podize obrtaje,jer pali ulje,desava se kad motor preterano povuce ulje dolazi do velikih obrtaja a sto je najgore nemozes da ugasis traktor jer ide na ulje,to se desilo mom bratu iz bg,motor dobio obrtaje kao avion,moze tako da se razleti ceo motor,glava klipovi,nacicu na netu da vidite tu komendiju,motor nedimi,pali na po zuba a trosi ulje ko da ide na ulje ne na dizel,
Ma najgore sada orem neku njivu sto ide u brdo i od podnozja do pola brda digne obrtaje tako i onda u samom vrhu izgubi obrtaje toliko da jedva izadje na vrh inace pre dve godine je pumpa bas zbog takvih istih simptoma radjena samo sto je tada bilo jos i gore ali je taj bosista tako dobar"majstor"da je dva dana po isteku garancije isto u zimskom oranju traktor stao otkacila mi se klapna za gasenje i to me je jebavalo ko kauboj konja!ukucajte na tubu dizel engine explosion pa vidi kad se los motor samozapali,strava ko lokomotiva
- - - - - - - - - -
toliko da varira to je mnogo
Ja sam sam probao Bobin sistem što je objašnjavao, levom nogom pritisnem kvačilo do kraja i sagnem se pored sedišta i blatobrana i viljuškastim ključem 32 pomeram kardan levo desno po 10 cm. Nemam na kabini zadnje staklo i onu zavesicu, tako da i to olakšava posao.