Bobo
Član
E, trebaju i meni ti "jako spori" zupcanici... Pasu mi spore brzine za rotodrljacu a brze za ove teze radove. to je TO sto se trazi. Hvala kolega! Jos cemo se mi cuti kad ovo dodje na red.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mojem nekom osecaju ide za 1-2km/h brze od 5 spore i za 1kj oranja mi treba oko 50min sa podoravanjem na normalnu duz 400m!Tomo,koliko brzo ide sad ta prva u odnosu na ranije 4-tu sporu ili npr. u odnosu na prvu od 539 ili 577....
Žicu koja ide na indikator temperature na motoru spojiš na masu.
Sat mora pokazivati maximamlnu temperaturu
Izvini al moram da konstatujem da "brena" nikad nije nastupala bez "slatkog greha"!!!! E sad nameće se pitanje šta je to "slatki greh" kod IMT traktora da ne kažem brenespavam:{{Brena je imt 5106 ,imt 5136 tako su im dali nadimke.
Bobo, tebi ova kabina dođe taman. A nije mala kabina.
Crtalo ti je visoko postavljeno.
Danas malo radio na IMT 539 posto u polju nemoze da se radi...
Zamenio sma hidroulicnu lamelu,izbacio semering na radilici i vratio pletenicu,kupio NOVU pletenicu (prva ugradnja) i to namontirao...
Kad sam vec rasturio to ajde da nastavim jos malo da ga sredim tako sam rasturio i trap da zamenim biksne gde se prelama (poceo malo da se mrda kad prelazim preko neravnina)...
E sad imam pitanja... Kako da sredim luft u rukavcima sto drze trap??? Sad kad sam trap sredio reko ajde i njih da sredim,luft je vrlo mali ali ipak necu da zanemarim to..
Da li postoje delovi i za te rukavce ili moram da inprovizujem nesto???
I jos jedno pitanje pojavio mi se mali luft u volanu ali me nervira,sta promeniti u kucistu volana kad je rec o tako malom luftu da kazem svega 2cm slobodnog hoda na volanu???
Da li ono vreteno,biksne ili elemente???
- - - - - - - - - -
Sta prvo strada a dolazi do tog malog lufta... Hteo bi sad da to sredim pa da ne brinem neko vreme...