R
rad78
Guest
Mirmag a koji si traktor pazario?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad stize?uskoro stize nova masina
Krivo pitanje postavljas. Nije bitno "KAD?" vec je bitno "STA?"kad stize?
Bas taj ima da bude naj laf u selo!Ja mislim da će biti zelene boje i nemačkog proizvodjača...
zna on zasto ga to pitam!Krivo pitanje postavljas. Nije bitno "KAD?" vec je bitno "STA?"
Nije bas tako. Na prvoj slici. Baterije nisu bas iskosene, tu je vukao lakoOn ce onu tvoju tanjiracu vuci kao od sale...
zna on zasto ga to pitam!
Mityoo jasi li ovaj krov povišeni radio sam ili je tako fabrički? čini mi se da ovakvih nije bilo na 539 a meni bi tako nešto trebalo da se odradi na 558 pošto zbog preradjenog sedišta se često desi da zveknem glavom u plafon preko nekog razora.
mozda bih mogao i ovaj tanki da rasečem pa polako ubacim parce i podignem ga. Koliko je visok ovaj beli deo samo znaš li? Ima dobrih 15ak cm čini mi se
Mityoo jasi li ovaj krov povišeni radio sam ili je tako fabrički? čini mi se da ovakvih nije bilo na 539 a meni bi tako nešto trebalo da se odradi na 558 pošto zbog preradjenog sedišta se često desi da zveknem glavom u plafon preko nekog razora.
mozda bih mogao i ovaj tanki da rasečem pa polako ubacim parce i podignem ga. Koliko je visok ovaj beli deo samo znaš li? Ima dobrih 15ak cm čini mi se
Samo mi nije jasno kako je taj odlomljeni deo mogao dospeti u karter motora??? Meni se isto desilo da se jedan deo odlomio od pogonskog nosa AC pumpe ali je ispao kad sam skinuo AC pumpu
Ne znam tacno gde se ustavio odlomljeni deo, uglavnom nije ispao vani pri demontazi.