zarkovmali
Član
Kupi motor koji je za generalnu i odradi generalnu i sigurica si ovo je sve macka u dzaku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ako ne moze da se skine remenica,kako da zavucem radapciger kad mi sve smeta?Onda mora sve da se skida i hladnjak i prednji trap.Nema potrebe odvajati prednji trap.
Samo skineš alternator radi lakšeg pristupa i otpustiš remenicu radilice.
malo je nezgodno za nabiti novi ali ide i bez upotrebe odgovarajučeg alata.
A ako ne moze da se skine remenica,kako da zavucem radapciger kad mi sve smeta?Onda mora sve da se skida i hladnjak i prednji trap.
Kako nemože bez radapcigera?
Rijetko zatreba, ali ako sučajno zatreba, čemu služi brener ili fen za skidanje boje?
Ugradjujem na 560Nerazumem za sta tebi treba motor od 577,jel ugradjujes na 560 ili menjas na tvom 577.
E to je lepo i pametan potez samo ako budes jurio motor skinut sa traktora ima da te kosta ko sv.pere kajgana.Uglavnom sa papirima tesko...Ugradjujem na 560
Ovog sto sam danas zvao trazi 1200 eura motor je skinut sa traktora i ima papire.E to je lepo i pametan potez samo ako budes jurio motor skinut sa traktora ima da te kosta ko sv.pere kajgana.Uglavnom sa papirima tesko...
Ima jedan orginal Perkins sa IMT-a ali nema papire.
Zaboravih u prošlom postu.samo da kupim semering i kais da odma to zamenim pa da pocnem da radim
Zaboravih u prošlom postu.
prije rastavljanja operi i pogledaj da ti ne masti na karteru ili da ti na odušak ne baca to silno ulje.
nemora biti, ali za svaki slučaj
Preterano skupo.Ovog sto sam danas zvao trazi 1200 eura motor je skinut sa traktora i ima papire.
Nije li to INT 539 WRC EditionDavno slikao usput u prolazu, a nikad da ubacim slike.