Proka Azanja
Član
Firma Agrogas Mladenovac,imaju sve delove za IMT i Indijske i druge proizvodjace.Indijski delovi su se dobro pokazali mada nisam imao prilike da ugradjujem njihove radilice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugacija je.Ona ima deblji zadnji deo radilice(onaj deo gde dolazi semering ili pletenica)200e polovna? Sto je mnogo mnogo, mnogo je. Ne znam je li ona drugacija od one na 539 ili 542?
To me i plaši da ne razvalim ovo što imam pa posle da imam kabriolet bez krova, a ovde neznam ko bi od majstora mogao da mi savije to da izgleda fabrički skockano i sa ovim olucima sa stranePešut ako budeš seko i ubacivao parčad prilikom varenja sve će da se iskrivi zato bi bilo najbolje da saviješ na novo lim.
najbolje je novu,mani se onih gluposti sto starija to boljajuce mi zakucao 549 pukla radilica,e sada pitanje , koju radilicu da uzmem u zamenu dal novu rtd ili koju drugu i gde ima da se kupi, zahvaljujem na odgovorima