Proka Azanja
Član
Moze da bude membrana AC pumpe,moze da bude grejac ili semering na bos pumpi,ali su najcesce membrana i grejac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje je sipati malo ispod rupe,nema potrebe preterivati dovoljno je 3cm ulja i kupice prasinu odlicno jer kada se sipe vise obicno okupa mrezicu na filteru a tu se posle lepi prasina bitno je da ima ulje ali netreba mnogo.Do kog nivoa se sipa ulje u posudu filtera vazduha,stari model imt 539 imaju manje i vece rupe.Kontam da nivo ulja nesme preci ove vece rupe
A kad se na nagibima radi onda to ulje ne kupa mrežicu?Najbolje je sipati malo ispod rupe,nema potrebe preterivati dovoljno je 3cm ulja i kupice prasinu odlicno jer kada se sipe vise obicno okupa mrezicu na filteru a tu se posle lepi prasina bitno je da ima ulje ali netreba mnogo.
Rupe jesu nivo, a imas i sa unutrasnje strane vanjskog zida posude strelicu ili limenu plocicu za oznaku nivoa.
Donje rupe služe bržem protoku ulja iz manje posudice u veču.Do tog nivo sam i sipao, malo me zbunjiju dve dimenzije rupa uze odnosno sire pa sam mislio da su one sire rupe gornja granica nivo a dokle se sipa
Ovo s oglasa nije original auspuh a felge su sjecene zato sto je traktor nekad bio skupljan ili rasirivan tako da su ventili za pumpanje gume bili okrenuti iznutra pa je netko prosjekao radi lakseg pumpanja guma a neki drugi nestrucnjak kad je sastavljao jednu felgu nije ventil namjestio na prosjeceni dio pa to sad ne lici na nista
Marko69: Po pitanju promjene auspuha, navikni se na zvuk, jeftinije je nego da kupujes drugi auspuh i pitanje kakav ce onda zvuk biti. Sta bi bilo da si kupio drugi traktor a on ima drugaciji zvuk