MONTOYA
Član
Kažu da je na novom traktoru motor slab ??
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako do 100 rh ne pocne da baca ulje na onu rupicu na krivini ispod auspuha (sto sluzi za odliv eventualne kisnice iz auspuha) dobro je, polozio je.https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd....071_618612361558662_3189249842824223777_n.jpg
- - - - - - - - - -
Došo kući,cijena 10500e,kad sve odbijem 6000e i odmah pitanje kako prepoznati loš motor????Pošto ne vjerujem današnjem produktu sa naših prostora i kako nemam iskustva sa IMT mašinama ne mogu prepoznati loš motor.Pritisak ulja je od 3,75 do 4 a na leru malo opadne do 3.25 pri temperaturi od 60 do 70 stepeni.Na iber lauf nema dima ni ulja ali kad se izvadi mjerač pomalo špricka ulje na rupu.Komšije mi kažu da mu je motor slab ali po meni nema logike,ako je slab trebao bi na iber lauf da duva.Sve u svemu u brigi sam jer danas je rizik kupit i novo.
Pusti price,sve u svemu je to solidan traktor.U svojoj kategoriji je verovatno i jedini u ovom delu sveta,po svojim karakteristikama.A mislim i da je po svim ostalim karakteristikama zadovoljavajuci.Neki ljudi su iz mog sela kupovali ovih godina i vidim da radi jako lepo i ozbiljne poslove.https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd....071_618612361558662_3189249842824223777_n.jpg
- - - - - - - - - -
Došo kući,cijena 10500e,kad sve odbijem 6000e i odmah pitanje kako prepoznati loš motor????Pošto ne vjerujem današnjem produktu sa naših prostora i kako nemam iskustva sa IMT mašinama ne mogu prepoznati loš motor.Pritisak ulja je od 3,75 do 4 a na leru malo opadne do 3.25 pri temperaturi od 60 do 70 stepeni.Na iber lauf nema dima ni ulja ali kad se izvadi mjerač pomalo špricka ulje na rupu.Komšije mi kažu da mu je motor slab ali po meni nema logike,ako je slab trebao bi na iber lauf da duva.Sve u svemu u brigi sam jer danas je rizik kupit i novo.
Koliko se krecu cene motora od imt 560?
Njegov poso će biti sijanje,špricanje i špartanje kukuruza u maksimalno 10 ha godišnje tako da se neće uznojiti.
Razlog je što ovde polovan od 85 do 90 godišta košta od 3500 do 4500eura a ovaj me izlazi malo preko 6000 a iću i povećanje površina.Zasto si onda kupio nov traktor ako imas samo tako malo posla sa njime? Planiras povecati povrsine?
Kolko vredi imt 539 u radnom stanju 96 god bez kabine?