miroljubceful
Član
sto se razrade tice (ja nisam ni bio rodjen) davne 1976 moj deda kupio novog 533 pa dao caletu mom 17 godina imao tada da ga razradjuje i aj cale da se proseta do morave i naravno zaglavi ga u Moravu,slajfovali sta nisu rtadili sa njim menjali se vozaci,sto se kaze gazili ga ko tudjeg sve gas na maksimumu
naravno samo ga ukopali i nasadili
tu je i prenocio i da vas ne slazem kako kazu da je nadosla voda i to ukopavanje sto je bilo do pola motora i vise
taj traktor je orao drljao i radio sve moguce i nemoguce sat mu je stao na skoro 6000 cr a generalna radjena tek posle 24-25 god
tako da o razradi mogu na osnovu ovog caletovog iskustva da kazem da je on uradio sve sto nije propisano po upustvima i nije bilo problema
e sad jel sreca ili vec sta ja ne znam ali za ovo znam provereno
naravno samo ga ukopali i nasadili
tu je i prenocio i da vas ne slazem kako kazu da je nadosla voda i to ukopavanje sto je bilo do pola motora i vise
taj traktor je orao drljao i radio sve moguce i nemoguce sat mu je stao na skoro 6000 cr a generalna radjena tek posle 24-25 god
tako da o razradi mogu na osnovu ovog caletovog iskustva da kazem da je on uradio sve sto nije propisano po upustvima i nije bilo problema
e sad jel sreca ili vec sta ja ne znam ali za ovo znam provereno