Kremator
Član
Kod mene ispravan 533 bez kabine, mislim da je bio sa jednostepenim kvacilom, godiste ~ 75-to , otisao za 800e, radio svega ~5 hektara zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skupi brate 10500e,danas bio izabro sutra plaćanje pa tehnički i registracija.a posto su.ma bes boju samo napred
To bi kod mene vredelo 1500e,skoro je jedna osoba u susednom selu prodala 533 za 3000e,nikad mu nije radjena generalna.Znaci da nije bio bas najbolji,jedino gume bile solidne.
- - - - - - - - - -
Naravno bio bez kabine.
Nisi ti jedini koji ima tih problema na tom traktoru.Samo mi nije jasno kako sa onim malim tockicima i malom masom uspe da tako uvije poluosovinu.Kao da je prave od obicnog gvozdja.Najbolje resenje je kao sto kolega Vedran rece da strugar odradi taj deo od kamiona i da budes miran duze vreme.Баш ме чуди што више не производе тракторе, кад користе технологију као из F1 протераш пар кругова па у бокс. Ово је трећа полуосовина за 550сати. јуче ми отказала хидраулика,о томе више у теми ИМТ хидраулика.
ja se razmisljam za imt 550,11 sa perkinsom....ili imt 549dw
Gde se bre brate prodaju ti traktori za 500evra,daj molim te,bice kao oni iz oglasa.
zzarkov mali pa zar su tolko losi imt 549dw
Можеш мало боље да ми објасниш, од којег камиона одговара и шта камионске су много дебље и крстови већи.mirko kupovinom nove,ce da te sluzi jedno 200h,nosi to dobrom tokaru da ti napravi taj kroner od kamionske stare poluosovine od krsta sto ulazi u rirubnicu,tako je rijeseno isto kod zeta na istom traktoru i posle nije imao problema na obadvije strane tako uradito.
a dok to nije uradito do 800h je zamijenio tri "imt-ove"