Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Apsolutno... Od razrade ti zavisi kakav ce ti traktor biti u buduce. Nemoj da ga previse mazis i pazis , da ti nebi ostao lenj (to mi je reka jedan majstor) a i otac kad je kupio novu Rakovicu vozio je do kuce i to gas-patos. Posle 22god i 7000+rh motor jos nije pipnut i idalje puca od snage. Sve cestitke da te dugo i odlicno sluzi!!!Вози трактор нормално,немој качити нешто тешко типа фрезера остало све можеш радити
Nije bilo tih nivijih samo ovi a cijena je 10500e to je puna cijena i onda minus 4500e subvencije i PDV-a.
Više ništa ne znam ali znam samo da ću zvati servis radi onog šprickanja ulja kad se izvuče mjerač jer mi je to sumljivo do kraja.Bijel sam ali ima da posijedim još gore.Imt-ovci u selu kažu da toga ne smije biti a ovde niko ne reče radi čega se to dešava i imam li razlog da se brinem.