Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije moguce!Kod IMT 577 - dali je moguće skinuti karter motora bez rastavljanja traktora na sredini?
Hteo sam i ja taj potpuno sinhronizovan menjac,ali trenutno tada nisu imali na stanju sklopljenih,pa smo uzeli ovaj samo sa 4 i 5. Doplata izmedju obicnog i sinhron menjaca je bila 740€ prosle godine u ovo doba.Ha,kod mene je tu četvrta brzohodna a dole desno je peta.Jel ti je menjač potpuno sinhronizovan ili imaš sinhrone samo na četvrtoj i petoj?
Potvrdjujem! Čak se može skinuti a da ne razdvajaš,u potpunosti,prednju kolevku-most-prednjicu.....Moguce je samo treba skinuti sve srsfove.
Nisi pratio temu malo unazad.Turskih ima i nevaljaju nista a nasi malo bolji i duplo skuplji.Indijske nisam nasao.savet za hladnjak imt 533 posto su..vidim turski ima dal valjaju ako ne koji sy dobri i kolko para
Indijski su ok,pre par godina smo menjali hladnjak na 539,stavili smo Turski i imali smo problema leti sa pregrevanjem u malo tezim poslovima(mnogo su retke celije bile).Zamenio ga je Indijac i evo ga vec 4-5 godine na traktoru,za sad sve radi ok.Drug je pre 10-ak godina stavio na 533 takodje Indijski i nije imao problema sa njim.a kvalitet indijaca
Kod IMT 577 - dali je moguće skinuti karter motora bez rastavljanja traktora na sredini?