Zasto je sada rastavljen, zar niste resili problem sa semerinzima?Ne,nego stoji rastavljen pa nemoze nista otpasti sa njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto je sada rastavljen, zar niste resili problem sa semerinzima?Ne,nego stoji rastavljen pa nemoze nista otpasti sa njega.
danas sastavili traktor bio je na 3 djela rastavljen i nece upalit dok ne stisnem kvacilo,a kad pustim kvacilo pocne gusit motor?![]()
Zasto je sada rastavljen, zar niste resili problem sa semerinzima?
Pa jel se meni čini ili ti ručicu menjača gurneš skroz desno pa gore?Ne,ovo je bila sedma (2 brza).
Pa jel se meni čini ili ti ručicu menjača gurneš skroz desno pa gore?
to je sjelo,još ima 4 platne 2 manje i 2 srednje velicine naspram ovih od reduktora,mjenjac se lagano vrtiom prije montaže na traktor
Ha,kod mene je tu četvrta brzohodna a dole desno je peta.Jel ti je menjač potpuno sinhronizovan ili imaš sinhrone samo na četvrtoj i petoj?Da dobro si video,skroz desno pa gore.
Raspored brzina je baš ovakav kako je @Bobo objasnio,zato sam i mislio da @dobrinčan vuče drljaču u četvrtoj.A prenosni odnos...mislim da je isto kao na starom menjaču,neverujem da su oni tu šta menjali.@Bobo doplate je bilo ali koliko to ti sad stvarno nemogo reći pošto sam zaboravio ali znam da nije bila velika razlika zato sam i uzeo ovaj potpuno sinhronizovan.A što se tiče radova u sinhronizovanim brzinama jbg. ja sad nemam izbora.Sa ovim traktorom obrađujem oko 80 hektara zemlje i dosad nisam imao nikakvih problema sa menjačem.Kakav je raspored brzina,jel isti prenosni odnos kao i kod starog menjača?