Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako iz nekog razloga ti odustanes, javi meni.Jos se nista ne izjasnjavaju... Bice na prodaju, samo je pitanje za koje vreme...
Na jednog crko motor,na drugi neki zupcanici i to sam sve prepakovao i sad sam dobio nov motor.. Ali bas mu je cena muska od 3500-4000din po radnjama gde sam ja pitao!!!!! Ali namucio me samo tako dok ga nisam sklopio da sve radi bez greske...
MA imam ja jedno 10 od auta i ta sa dva smera sa zadnjeg stakla ali Dzaba!!!!!!!!!!!!! KAd je kratka ona osovinica i NEMOZE da prodje kroz cevku na kabini!!! Razmisljao sam danima kako to da prepakujem ali nevredi!!!! Na Rakovicu sam to sredio tako kao sto ti kazes Dejane od auta i miran sam vec dugo... Ali na 539 i na ovakvu kabinu NEmoze,cev gde se srafi je 4x4 i plus soferka preko i svako motorce od auta kratka osovina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Probubušiš rupu kroz limeni krov i tu staviš motor brisačaMA imam ja jedno 10 od auta i ta sa dva smera sa zadnjeg stakla ali Dzaba!!!!!!!!!!!!! KAd je kratka ona osovinica i NEMOZE da prodje kroz cevku na kabini!!! Razmisljao sam danima kako to da prepakujem ali nevredi!!!! Na Rakovicu sam to sredio tako kao sto ti kazes Dejane od auta i miran sam vec dugo... Ali na 539 i na ovakvu kabinu NEmoze,cev gde se srafi je 4x4 i plus soferka preko i svako motorce od auta kratka osovina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danas poludeh sa onim motorom za brisac na IMT 539!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma hteo sam da ga bacim nekoliko puta dok nisam uspeo od 2 da napravim jedan koji radi!!!! Imao sam dva sa falinkama pa prepakovao i napravio jedan da radi.... Sad sam shvatio zasto kosta 3500 dinara nov!!!!!!!
Ja jurim taj motor da nadjem ali teska posla . Meni je otisao zupcanik onaj sto prenosi sa rotora na zupcanik sa kolenom i nemogu da nadjem ni zupcanik ni neki zamenski motoric sto bi odgovarao. Izgleda da ce ostati samo zelja za brisacem jer 4000 nemogu da dam za motoric koji ce da mi crkne ope k'o prosli. Prozvrci zupcanik i ode 4000din kao da ih nije ni bilo .