dragan.kovacev
Član
Naravno da koristim, pa sve bi pocrkalo na traktoru bez nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a cekica mi i kada mu je paljenje u kasnije ... a kada mu okrecem paljenje u ranije zateze mi kada vergla , a manje mi cekica kada je paljenje ranije ali zateze ... i nema snage nekako ... hvalaVjerovatno mu je previse rano palenje.Radi pregrubo i kad naglo das gas zacekica..
prednje vitlo na traktor na elektro pogon da se nakaci na ferdzu dal je pametno i kolevka kolko bih mogla da izdrzi opterecenje
a cekica mi i kada mu je paljenje u kasnije ... a kada mu okrecem paljenje u ranije zateze mi kada vergla , a manje mi cekica kada je paljenje ranije ali zateze ... i nema snage nekako ... hvala
vitlo je skinuto sa dzipa neznam ni kakvo je...iz austro ugarske
vitlo je skinuto sa dzipa neznam ni kakvo je...iz austro ugarske
Ima de luxe serije i sa rotacionom pumpom... a i sa rikard bencic
Ciro te pumpe si vidjao sigurno,slicna je kao i Ipm-ova,samo sto ima na sebi klipnu pumpu za gorivo,znaci traktor nema klasicnu Ac pumpu.Na 67 strani ove teme imas slike kako izgleda pumpa na imt-u od clana Dejann,s tim da je to bugarski motor ali je pumpa identicna kao RBR.SA kojom pumpom ima 42ks moze neka slika pumpe???