Ja s ovakvim cudom samo po asfaltu... Ideja je dobra, ima kolega nekakav filter hidraulicnog ulja namontiran na Brenu i rekao sam Montoyi al nikako da to odem poslikati pa da podjelim s vama a ujedno da i sebi napravim.
On je stavio kuciste s filterom na neki nosac gore, vislje, ulje kroz filter prolazi kad je kardan zakocen (stari tip kardana) a kad se kardan ukljuci ulje cirkulira mimo filtera i kardan radi.
Kad primjete da se kardan i kad je zakocen pocinje okretati, znaci da je filter postopan, samo ga zamjenu i teraj dalje. Pokusavali su i s raznim magnetima unutar kucista da se buckaju u ulju i kazu da nakon godinu dana izgleda kao da jeza vadi napole koliko spene ima, ali spenu od kocnica magnet ne moze pokupiti pa su dodali i ovaj filter.
Traktor je kod njih od 2001 ili 2002. nikakvih kvarova ni s mjenjacem ni s diferencijalom do sad. Kad su ga kupili sve su rastavili u detalje i izmjenjali sve sto je bilo sumnjivo i eto od onda na 60-70 jutara zemlje kazu teraj bez brige. Traktor vuce 3x16" plug ravnjak, vucnu v tanjuracu 36 diskova mislim i u transportu je s kamionskom prikolicom.
Oranje 4 ili 5 spora, guma nazad 20.8-38 (takve su na traktoru ganc nove) i nikad problema ni s reduktorom.
Filter za hidraulicno ulje na IMT-u je potrebna stvar, pogotovo na traktorima s mokrim kocenjem. A u tvornici umjesto da unaprijede engleski sistem filtera, na 533 su ugradjivali a vecina 539 ni nema filter u hidraulici... Nasa famozna inzenjerija.