pocerina
Član
I ja sam mislio od 3300 do 3500...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam platio 3300 94 godiste izvozni model,ofarbana sasija u plavo nema grejac fabriciKoliko vredi 539, godiste 91-92, nisam siguran, u extra stanju, dobre gume, akumulatori, nesto oko 1100 rc, od prvog vlasnika ?
Zdravo majstori !!! Imam imt 533 radio sam mu generalnu , ali posle 6 meseci nesto se zeznulo ; lupa mi kada radi i nema snagu i nece da upali ladan , ima mnogo ostar zvuk lupa mi kao kad ga palim na sprej pa pocne da cekica, mozete li mi pomoci nekako ??? Swe sam radio dizne,pumpu i probio mi je dihtun glave na prvom cilindru ... To sam sredio ali opet ne radi lepo ...
Ajde da obrazlozim kako je to u mom kraju.To su da kazem bili prvi traktori koji su se pojavili kod nas pre 40-ak godina u privatnom posedu pa onda Landini i Rakovice.Kod starijih ljudi taj traktor je bog otac koji moze apsolutno sve i od njega bolji ne postoji,mali je, okretan, sugde se zavuce,ne gazi puno malo trosi i jos 100 dobrih razloga.U sustini kod nas su u novije vreme zastupljene sve marke traktora kako zapadne tako i istocne, ali mali ferguson je jos uvek najtrazeniji.Da se razumemo i sam imam 2 mala imt-a,ne sporim da ima i jako dobrih strana, al sam realan oko toga sta ti traktori mogu a sta ne.Za ljude koji ne rade puno zemlje(do 10 ha)ovi traktori su idealni i jos dugo ce biti tako.Jednostavno ljudi se tesko odlucuju da probaju nesto drugacije bolje...Zato su i cene takve kakve su,bukvalno za cenu solidnog imt-a 539 moze da se kupi dobar 577 bez DV ili recimo za 5000e mogu se kupiti 2 Ursusa 355,sto je po meni apsurdno....Malo jeImam samo jedno pitanje koje me vec dugo sto bi se reko "gagolji" ?Zasto je cena IMT 539 toliko velika u odnosu na druge,recimo 533,540,542,558,560?!Jel je to bolji traktor od recimo 558 ili 560 ili toliko bolji i jaci od 533?!Ja mislim da nije i da je cena naduvana,ali vidim po oglasima svi ga cene preko 3.000 pa i do 5-6.000 ovi malo noviji!