Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravim od njega avion dvomotorac,zezam se,hocu da ga komplet remontujem(kad kupim)sredim za sebe,zanimljiva masina.Prvo sto cu da uradim je bacanje njegovog orginal motora i ugradnja od 558,560 ili tamicevog 60(uz prepravke).
Da naglasim da orginalan Massey ferguson 65(isti kao ovaj 551)ima motor od Rakovice 65(sadasnji DM34).
Massey 65 orginal
Ima reduktor svaki,menjac i hidraulika su od 533,539,558,sve isto,samo su trube drugacije.mirko mana tog traktora je sto ja mislim da nema reduktor
IMT je identican kao tvoj masej 65,jedino sto nas ima drugaciji motor ali i to se lako promene a i jeftini su pa je to razlog kupovine IMT-a.Koliko sam cuo na nasem IMT 551 dok se proizvodio su ugradjivane kompletne trube orginal Masej ,kasnije se preslo na drugacije trube jer IMT nije dobio licencu za ovakav tip truba.Da, ja imam original Masey. Mislio sam da ti oces da uzmes taj traktor i sredjujes. Neznam sto bi uzimao stare IMT-ove, po meni su to bezveze traktori(moje misljenje) i samo trosis energiju i vreme. Moze 65-tica da se nadje, a to je vec masina.
Sto se tice okretnosti, naravno da nije okretan kao 539, jer je veci, ali je sigurno okretniji od Rakovice. Ja sam ga navikao i nikad ga nebih menjao za manji.
Ponavljam da mu je potrosnja neverovatno mala.
Sto se tice felni, to je sve isto koliko ja znam kao na IMT-u.
Za dosta radova bi mu bile dobre gume 11-32, koje su mu bile opcija. Kod mene su 16.9-28.