MONTOYA
Član
Da li je neko stavljao motor od kombaj od 105 konja u 577 ili u 560?Vec sam pitao to ali nisam dobio konkretan odgovor.Ako neko zna nekog ko je to radio neka mi posalje njegov tel.Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko stavljao motor od kombaj od 105 konja u 577 ili u 560?Vec sam pitao to ali nisam dobio konkretan odgovor.Ako neko zna nekog ko je to radio neka mi posalje njegov tel.Hvala unapred.
IMT 559 je zapravo verzija IMT 558 za Africko ili Egipatsko trziste sa povecanim hladnjakom i mozda jos nekom sitnom izmenom,jako su inace retki kod nas...
Neznam koliko konja razvija taj motor????? Neverujem da je nesto jaci od S44 motra... Zasto su i ubacivali taj motr nije mi jasno nikako.. Taj motor nema ni karter da bi se zasraio prednji trap...
- - - - - - - - - -
Taj motor ima oko 65ks...
otiđi u rumu na vašar,vidićeš ga uživo i popričaj s čovekomVideo sam tu sliku bas si je ti i kacio ali mi nasta ne znaci dok ne poprocam sa nekim.
Braća a što ne probaš da ugradiš Mercedesa sa nekog zglobnog IMT-a?
naslednik,stari ga kupio novog 84.god,uplatio 539 ali nije mogao dobiti pa doplatio za ovaj,skoro sve isto ko na 558 samo hauba i kabina drugacija i zadnje gume 16-ke,strasan traktor,vjerujte bez i jednog kvara sve ove godine,samo redovno odrzavanje,mana mu je sto je neudoban ko tenk i spor mu je kardan inace berem sa njim i zmajom 222,kad bi mu ubrzao kardan bilo bi idealno ili da ubrzam berac nekako,par dana sam brao sa imt 549 e onda se stvarno vidi razlika u brzini kardana,sta raditi?IMT 559..???? Nikad nisam video takakv traktor... Jer je on naslednik IMT 558 ili predhodnik????
hvala na savetima i misljenjima ali evo danas sam nasao uyrok.Spojnica reduktora se otkacila tj ispala bolcna .Majstor skinuo deknu sa rucicom za kardan i kroz tu rupu odradio posao.parkirao traktor 577 u dvoristu zavrsio radove. Danas ga upalio ali nece da krene sa mesta. Ubacuje u brzine radi i spori brzi hod tj reduktor ali ni makac. UBacujem u brzine bez pritiska na kvacilo itam kolege sta moze da bude uzrok ovakvog ponasanja.Krivo mi je sto sam ga ostavio ispravnog tj. doterao ga sa njive. Unapred hvala.