Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da bude zemlja laka koliko hoces taj traktor ore 4 sporom i SLUS
Koliko vidim taj traktor ima teski promasaj menjac i konusno tanjirasti.Jel ima tu trajnog resenja.
ja orem samo prvom brzom,5 spora izuzetno negde ako je neka dolja ili odoravam do komšije i sl.Moze da bude zemlja laka koliko hoces taj traktor ore 4 sporom i SLUS
izvini kolega MONTOYA jel i ti imas 5106-5136 nisam upucen nepratim bas temu...dobro ti ori kojom hoces,ja to sa svojim traktorom nebih radio,tj nebih ni kupovao taj traktor jer nevolim kad nisam siguran sa traktorom i kad postoji mogucnost da mi stane u pola oranja,ima i rakovica 120-135 za vrlo malo vece pare od 5136 a za moj pojam je troduplo bolja ZF menjac i prednja vuca i to je nepoderivo,licno sam vozio rakovicu 135 sa mercedes motorom od 170ks i taj motor tom menjacu nemoze nista..al da neidemo vise u offja orem samo prvom brzom,5 spora izuzetno negde ako je neka dolja ili odoravam do komšije i sl.
ja orem samo prvom brzom,5 spora izuzetno negde ako je neka dolja ili odoravam do komšije i sl.
Stavio sam nov rukavac na 558 i od onda mi poceli da se tresu tockovi kad ide malo brze ,danas sam stelovao spone malo vise da da predmji tockovi idu unutra ,kad ono opet isto,nemogu da ukapiram u cemu je fazon,sa starim pojedenim rukavcom nikad nije zatreso.Jel imo neko slican problem.