IMT

Vlado druze to ni meni nikad nece biti jasno.. Ali tako je kako je... Bilo je godina kad sam ja orao sa 539 zimsko oranje a moj cale ili deda sa R 65 ali kad se ugreje menjac i nije toliko hladno ako imas sve prozore i zadnje takodje tad se taj odvor gde je cirada manje oseti... Ali sam isto tako nekoliko puta zimi po nekim mecavama bio u transportu sa 539 i tad se oseti svaka rupica oko kvacila i oko onih guma pored haube...

Jedini razlog zašto niti jedan 539 nema nogostup s desne strane je taj što dolazi bočna kosa uz traktor i onda taj nogostup smeta.

Isto tako i sve ove kabine koje su se montirale na traktore 533, 539, 540, 542 (orašje i slične) nemaju nogostup s desne strane baš upravo iz razloga što tu dolazi bočna kosa i onda taj nogostup smeta.

Novi 539P sa fabričkom kabinom dolazi s desnim nogostupom u originalu od prvih dana njegove proizvodnje.

I onaj penjac na levoj strani sto stave fabricki, stave ga ispod kabine, umesto da stoji pored kabine kao na ostalim traktorima, da mozes lepo da stanes na njega i kad izlazis a ne samo kad ulazis u traktor. Ja sam onaj fabricki prepravio a onda takav isti napravio i na desnoj strani. Isti je slucaj bio i na 560, i tu sam napravio da bude pored kabine.

ja sam mislio praviti neki kacket za moj 539 pa ako je neko ima neki predlog ili kako je neko od vas uradio, hvala :osmeh:

Nemaju ni 539P penjac sa desne strane 4 komada od 2004 do 2013 sta sam video nisu imali,i ja sam uzeo ove godine nov 539P i isto nema penjac ni retrovizor sa desne strane,ali mogu da kazem da posto sam dosta visok skoro da i ne koristim taj penjac...

Pa za sad mi ne treba,a i nije to neka visina a na desnu stranu retko kad se ulazi meni vise smeta sto ne stavljaju retrovizor i sa desne strane i sto stavljaju onaj prekidac za migavce kod volana i kad ulazim stalno udaram sa nogom morao sam da ga prepravim!

Kod mene na 549,(novi tip kabine) ima prag na desnoj strani,a nema desnog retrovizora,iako je bio izlozen na sajmu 2010.Ali zato ima zastitu oko auspuha :osmeh:
@josif92
Meni se desava cesto da nogom uljucim poziciju

Meni se desi vise puta da razbijem glavu o onu rucku za zatvaranje bocnog prozora... Ali samo u situacijama kad mi se jako spava pa kunjam i berem kukuruz i naidjem na mravinjak sa desnim tockom... :sjasi:

Koliko sam se tih rucki namenjao neces mi verovati... Nikad vise kao prve ove sto kupujem na vasarima netraju ni pola godine,malo jace u rupu i kraj... :udri:

- - - - - - - - - -

ZA sve ljubitelje IMT 539 ( Fergusona) specijalno za vas ide pesma..

Drzite se dobro da ne padnete od smeha sa stolice... :haha: :haha: :haha:

Danas ja i cale ceo dan spartali,ja sam vozio 539 a moj cale 542...

Evo slika od 542..

IMG1885.jpg

IMG1884.jpg

Trenutno je bio na popravci spartac...

A evo ga 539..

IMG1887.jpg

On je tu sa ekipom... :osmeh:

koliki je to razmak izmedju motika odokativno najmanje 25 ako ne i 30 ili grešim!?

Pa sigurno je 25.... Ali jednostavno ni ja ni cale nemozemo voziti sa manje jer onda neostaje nista zanama... :haha:

Nazad
Vrh