Gde može 560 da vuče plug 757? Kod nas ne može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda da nosi po putu,to sam vidjao kad ga ljudi premestaju sa mesta na mestoGde može 560 da vuče plug 757? Kod nas ne može.
Mozda da nosi po putu,to sam vidjao kad ga ljudi premestaju sa mesta na mesto
Na kucistu menjaca pise 560 kao i na kucistu diferencijala.To pise na svakom 540.Na njemu je sve od 560,menjac,hidraulik...
Maloprije sam bas otisao da provjerim i ipak nisi u pravu bez uvrede... Na kucistu mjenjaca pise 533 i to cu slikati i postaviti slike dok mi se ukaze prilika....
nema drugu poteznicu sem donje ja nemam drugo resenje sem da tako vucem prikolice....
I meni se sve cini da je kuciste menjaca na 542 isto kao na 539... Mislim da sam i ja video taj natpis...
Nema tu ništa od vučenja dvoosovinke. Šteta za gume. Kad već znaš celu priču o silama itd. otkrij onda "tajnu" i tom kompanjonu ako ima uši da čuje. Za njegovo dobro je da opremi traktor makar standardnom gornjom poteznicom.
Slikaj i postavi,ako je kuciste od 533 onda to nije 540,jer debela ploca hidraulika nemoze da se zasrafi na kuciste od 533,a nemoze ni kuciste od diferencijala od 540 da se zasrafi na kuciste od 533,kao sto nemogu ni sve ostale stvari kao sto su pedale kocnica i kvacila da se nameste na kuciste od 533.Naravno nemoze ni ploca menjaca(sa kucistem volana) da se stavi na kuciste menjaca od 533.Sve je slicno ali mere nisu iste.Ovo bar znam u detalj,radilo se godinama ti traktori.Maloprije sam bas otisao da provjerim i ipak nisi u pravu bez uvrede... Na kucistu mjenjaca pise 533 i to cu slikati i postaviti slike dok mi se ukaze prilika....
Bez uvrede ali ti druze nikad nisi radio ove traktore izgleda,ja cu da osedim pored njih.Na 542 sve pise 560 na svim kucistima i mjenjaca i diferencijala ali rijec je o 540.. I jos bi da dodam da je hidraulicna pumpa na 540 ista kao na 533,539 i 558 a 542 i 549 ima hidrauliku kao 560...
Kod mene vuce vec 30 god. na nekih 10_15 ha i ne vidim da mu je nesto naskodio.Gde može 560 da vuče plug 757? Kod nas ne može.
Ovo bar znam u detalj,radilo se godinama ti traktori.
Slikaj i postavi,ako je kuciste od 533 onda to nije 540,jer debela ploca hidraulika nemoze da se zasrafi na kuciste od 533,a nemoze ni kuciste od diferencijala od 540 da se zasrafi na kuciste od 533,kao sto nemogu ni sve ostale stvari kao sto su pedale kocnica i kvacila da se nameste na kuciste od 533.Naravno nemoze ni ploca menjaca(sa kucistem volana) da se stavi na kuciste menjaca od 533.Sve je slicno ali mere nisu iste.Ovo bar znam u detalj,radilo se godinama ti traktori.