I meni je prije psorlogodisnje vrsidbe soje pukao blok i pusta mi vodu u karter... Sta mi nisam sipao i NULA BODOVA. U pregovorima sam za drugi motor od poznanika i njega cu uglaviti a ovaj moj ostaje za djelove, jer za drugo nista sad i nije... Klipovi, radilica, komplet glava, anlaser, razvod... ima tu djelova i djelova no posto je blok gotov, na stroj vise nece ici
Ja sam mislio da sam ispustio svu vodu iz njega kad sam zavrsio ljetnu zetvu ispirio ga i ispustio vodu. pred zetvu soje isao sipati vodu u kombajn kad ono curi negdje, geko, nisam pipe seve pozatvarao kad klinac, jedan cep izbilo van i drugi do pola. vratim ih i mislim u sebi sve naj gore, kad ne curi nigdje van, prvi dan isteram kombajn u dvoriste, podmezem, pripremim i sutra ujutro gledam ulje, kad karter PUN "bjele kave"... Onda sam samo mislio neka izdura zetvu soje i tako je i bilo. svaki drugi dan mjenjanje ulja, i teraj, sipao sam kroz tri dana sigurno 2l razno raznih tekucina za "krpanje" pukotina ali bezuspjesno, a tokom dana u zetvi sam usipao u njega sigurno 20l vode. dok je motor topal, voda isparava iz ulja ali cim stanem, preko noci napuni karter.
Kasnije citam na forumu da pucaju negdje kraj bregaste naj cesce i da se to nikako ne moze ni zavariti nit ista i cujem od kolege da je on imo isti problem i morali uzet novi blok, uradili generalnu na motoru, kombajn odradio tu sezonu i igrom slucaja ga rasproda u djelove, motor i mjenjac idu meni