Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta hoces da kazes:Mirosti nejde ta procedura badava tako ide postepeno da bi se postepeno pritiskao dihtung da nebi doslo do ostecenja prilikom stezanja da se nebi ustinuo nemoze odma na potrebnu kilazu to se prosto neradi tako .
nikad ali nikad nisam dotezao glavu na imt posle generalne ili nekog remonta i nijedan nije produvao ali zato imam ureznicu kojom procistim navoje u bloku i nemam problema ,ako neko bude jurio da kupi ureznicu da se nezezne kao ja oznaka te ureznice je 7/16 ,20 koraka
Pravilo kaze da svaki put cim se skida glava moraju se staviti novi srafovi jer se stari isteglje.E sad sto mi to ne radimo to je druga star.
Još kako je napisano.....Jeli to pravilo neko negde napisao?
Nove se obavezno stavljaju samo navrtke klipnjace(samoosiguravajuce).
Koji IMT prodaje ?Ako nekom mozda treba ima moj Teca IMT- stari tip sa servo volanom... Trazi za njega 2000 evra... On je prvi vlasnik... Ako nekog zanima nek pise na PP...
Izvinjavam se sto sam ovako napisao u temi... Nadam se da moderatori nece da se ljute... Ako ne nek izbrisu...
Koji IMT prodaje ?
To je isti motor kao u 560 a kod mene 549 Al imam kompresor tesko da to izvedem kako je tu na slici!
Nije tamićev, od rakovice 60 je, 89god. kupljen nov motor.Reci mi dali je ovo nabacen tamicev motor na traktor?
Ma ja bih neku polovnu.Daleko mi je Ruma.Polovnu u Rumi, ali idi rano ili dan prije.A imas haubu od Tafa, bar kod nas, u radnjama za nekih 150 evrova. E da li lijeze na 539, nisam upucen, mada mi je trgovac tvrdio da moze.
Zna neko razlike izmedju IMT 550.11 DW i IMT 2050 DW,osim vizuelnih naravno? Koliko vidim Motori su isti,stim sto 2050 ima pojacanu hidrauliku.
Zna neko razlike izmedju IMT 550.11 DW i IMT 2050 DW,osim vizuelnih naravno? Koliko vidim Motori su isti,stim sto 2050 ima pojacanu hidrauliku.
Ako mislis da kupis nov a nema kod prodavaca neces nigde naci, Ni 550.11 ni 2050 jer imt odavno nije nabavljao perkins motorea nece skoro ni da ih nabavlja.
imt 2050 ima bocne reduktore i vise izvoda hidraulike od 550.11.