Onda su 1000% cetkice u pitanju jer sam cuo da to ne izadje mnogo para da uradi pa sumnjam da za toliko menja rotor ili tako tome slicno za neku sicu.. A svi se hvala da im traktor bolje pali posle toga koliko je tacno neznam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treća godina kako je kod mene,dobar je,kad ga vuče 130 ks ide ko metak.@ danijella
Daj još koju sliku od mašine? I kako si zadovoljan, koliko je kod tebe.
Biće sutra ako te interesuje,svakako moram još slikati rezervoar za @abru pa će se videti i to.imaš li sliku kako izgleda do kabine,oslonac za haubu i pregradni lim
Ma vukao me više od pola puta,al mogu ti reći da se 577 momački borio sa teretom koji je 4 puta teži od njega i točkovima na prikolici koji se nisu baš uvek okretali.Znaci koristi se i pomoc prijatelja kad je lenija kaljava a vestak treba baciti?
ugradi jos jedan odusak na poklopac ispred bos pumpe kao na tamicu sto je uradjeno ja tako to resavam.Dragi moji forumaši. Imam problem na IMT 549,87god. Izbacujemi ulje na odušak ali samo kad se krećem po uzbrdicama i to ne uvijek! po ravnim parcelama nemam problema, traktor ne opterecujem i ne forsiram, redovno mijenjam maziva i filtere! Dalise neko susreto stim problemom i imali kakav savjet? Hvala uneprijed.