fiat615
Član
Otkad se tebi svidja imt 577.Oceli biti kakve subvencije posto su budzeti prazni, ako bude mozda i ja neku makinu pazarim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam bio u Bgd i svrato do jedne firme koja prodaje IMT tractore ( vi svi znate koja je to firma da nebude da ih reklamiram ), Gazda nije bio tu pa mi jebna dama dala sledece informacije na pitanje dali ima za odma,znaci bez cekanja, kes i koji model odgovorila sledeceIma li neko cenovnik IMTa interesuju me ovi veci traktori kao sto su 577, 580,590, 2090. Da li se jos rade i koje su im cene. Gde bi mogao to da proverim
Da sada kupujem traktor snage 100 ks, izbor bih bez razmisljanja pao na 5106.
Za nekih 6 000 e moze se pazariti solidna masina i plus na to, ako treba da se ulozi neki dinar i ispada daleko povoljnije od stranaca.
Za uvozno te snage ispod 11 - 12 000 e nema sta da se nadje. O dodatnom ulaganju nesmem ni misliti.
auu pa na sajmu je sa subvencionisanom cenom kostao oko 18000e a ovo je sad 22600e verovatno zato sto je valjda kljuc u ruke sistemDanas sam bio u Bgd i svrato do jedne firme koja prodaje IMT tractore ( vi svi znate koja je to firma da nebude da ih reklamiram ), Gazda nije bio tu pa mi jebna dama dala sledece informacije na pitanje dali ima za odma,znaci bez cekanja, kes i koji model odgovorila sledece
577 2532000 din ili oko 22600 e , 2090 oko 29 000e 2050 2100e i 539 sa simson motorom 998 000 din Znaci pitanj eje bilo platim kes odma teram i od prva dva amo po jedan komad na lageru.
Informacija od danas oko podneva
pa ko voli nek izvoli Banovci nisu daleko
Pozdrav
Kod istih sam posle sajma na lageru video da 2090 nije prodat i kad sam trazo profakturu da uplatim za taj traktor, posto je cena bili 20 ili 22000 e nesecam se, receno mi je da nemogu da ga prodaju za te pare vredi puno vise. E sad sta je bolje dati ya 2090 oko 29 000 ili kupiti neki polovan stranac za manje pare vi presudite Pozdravauu pa na sajmu je sa subvencionisanom cenom kostao oko 18000e a ovo je sad 22600e verovatno zato sto je valjda kljuc u ruke sistem
@Cira92
Izbi iz glave 5270-360... Pre neki dan ovaj kod nas sa 5270 koji je posle remonta cupao samo par panjeva i jedan traktor iz blata dosao kod mog drugara da cupa orah. Kako cimne, a tako srafovi ispadaju iz njega i jednom krc i puce diferencijal proli se ulje