Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vukao,dok se jednom ne cuje krc tras i gotv je ZF menjac,ima moj ujak 5210 evo ga skuplja prasinu u hangar,ne isplati mu se vise da ga popravlja,dolazili su iz IMT i radili mu komplet remont kostalo ga 20000 evra i posle toga jednom crko menjac,popravio ga i drugi put opet i evo ga zavrsio karijeru.. A zalosno sve mu kupio novo i EHR i gume,uradio motor generalno,hidraulik i sada stoji kao nov izgleda sve je novo,u kabini kao da je izasao iz fabrike ali dzaba mu.....
Na slici sam obelezio mesto gde curi nafta iz otvora. U 3-4 sekunde iz otvora izleti jedna mala kapljica nafte. Sta je uzrok i kako to srediti?
Pozdrav
![]()
Nemam sliku tog traktora,pa oni su ga dosta cuvali stvarno,ali je taj 5210 dosao ko zna odakle i kada je stigao bio je izakan do krajnjih granica,ja sam mu rekao sta ce ti ovo groblje,a on je rekao da hoce da bude kao nov i da pare nece da zali,tada je jos imao,za delove neznam sve su doneli oni iz IMT pa cak i ulja i onu elektroniku za EHR hidrauliku ili kako vec,ja sam se vozio sa njim u taj traktor i osecaj je ne opisiv sa njim je vukao vogela 5 brazde nije prevrtac.. Mozda ga uslikakam neki put kad odem kod njega...
IMT 577 se igra sa tom povrsinom stvarno lepo izgleda tvoj traktor..![]()
Da, to je moj 5210, to je snimak oranja u izuzetno teškoj zemlji...
Imate u temi IMT 5210 rešenje koje je Milan ugradio na svoj traktor.