Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vukao,dok se jednom ne cuje krc tras i gotv je ZF menjac,ima moj ujak 5210 evo ga skuplja prasinu u hangar,ne isplati mu se vise da ga popravlja,dolazili su iz IMT i radili mu komplet remont kostalo ga 20000 evra i posle toga jednom crko menjac,popravio ga i drugi put opet i evo ga zavrsio karijeru.. A zalosno sve mu kupio novo i EHR i gume,uradio motor generalno,hidraulik i sada stoji kao nov izgleda sve je novo,u kabini kao da je izasao iz fabrike ali dzaba mu.....
Na slici sam obelezio mesto gde curi nafta iz otvora. U 3-4 sekunde iz otvora izleti jedna mala kapljica nafte. Sta je uzrok i kako to srediti?
Pozdrav
Nemam sliku tog traktora,pa oni su ga dosta cuvali stvarno,ali je taj 5210 dosao ko zna odakle i kada je stigao bio je izakan do krajnjih granica,ja sam mu rekao sta ce ti ovo groblje,a on je rekao da hoce da bude kao nov i da pare nece da zali,tada je jos imao ,za delove neznam sve su doneli oni iz IMT pa cak i ulja i onu elektroniku za EHR hidrauliku ili kako vec,ja sam se vozio sa njim u taj traktor i osecaj je ne opisiv sa njim je vukao vogela 5 brazde nije prevrtac.. Mozda ga uslikakam neki put kad odem kod njega...
IMT 577 se igra sa tom povrsinom stvarno lepo izgleda tvoj traktor..
Da, to je moj 5210, to je snimak oranja u izuzetno teškoj zemlji...
Imate u temi IMT 5210 rešenje koje je Milan ugradio na svoj traktor.