Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je tako na 560, mada meni i odgovara sto je okretnost veca na desnu stranu.... Mada ima jedan 560 u selu kod koga je kontra, veca mu je okretnost na levu stranu...jeli kod svih 560 do 577 bez prednje vuce s hidraulicnim volanom okretnost veca u desnu stranu a u lijevu manja? da li je tamicev s 44 motor slabiji od traktorskog s 44? hvala
kolko sam ja skontao na plocici koja stoji na desnoj strani poklopca ventila kod tamica pise 47kw a vi izracunajte dal je to vise od 60 konja il manjekod mene je tamicev motor s komplet traktorskom glavom,pumpom i diznama,jedino me kompresor pati,kod nas ih nema polovnih nikako,a onda moram i poklopac razvoda mjenjat.
kolko sam ja skontao na plocici koja stoji na desnoj strani poklopca ventila kod tamica pise 47kw a vi izracunajte dal je to vise od 60 konja il manje
Manje 577 ima 51,5 kilovat možda je od onog slabijeg tamića.
Sigurno zbog elektronike na pumpipumpa od tamica nemoze ni da se presteluje na traktorski ili kombajski rezim