Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je tako na 560, mada meni i odgovara sto je okretnost veca na desnu stranu.... Mada ima jedan 560 u selu kod koga je kontra, veca mu je okretnost na levu stranu...jeli kod svih 560 do 577 bez prednje vuce s hidraulicnim volanom okretnost veca u desnu stranu a u lijevu manja? da li je tamicev s 44 motor slabiji od traktorskog s 44? hvala
kolko sam ja skontao na plocici koja stoji na desnoj strani poklopca ventila kod tamica pise 47kw a vi izracunajte dal je to vise od 60 konja il manjekod mene je tamicev motor s komplet traktorskom glavom,pumpom i diznama,jedino me kompresor pati,kod nas ih nema polovnih nikako,a onda moram i poklopac razvoda mjenjat.
kolko sam ja skontao na plocici koja stoji na desnoj strani poklopca ventila kod tamica pise 47kw a vi izracunajte dal je to vise od 60 konja il manje![]()
Manje 577 ima 51,5 kilovat možda je od onog slabijeg tamića.
Sigurno zbog elektronike na pumpipumpa od tamica nemoze ni da se presteluje na traktorski ili kombajski rezim