dach
Član
Lek za to je??Muče te "škare" unutar hidraulika koje nekad ostanu "na vagi".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lek za to je??Muče te "škare" unutar hidraulika koje nekad ostanu "na vagi".
Ko ovde koga laze.
560 je tezak bez kabine 2150kg pise lepo u katalogu a imam ih iz raznih godina(stari tip 560)a koliko je teska Rakovica?????Bez kabine.
Potrosnja,ko pise o potrosnji 560 obavezno neka navede koja je pumpa,linijska ili rotaciona.Tu je velika razlika u potrosnji.
Ja sam vozio 560 i potrosnja je ista kao i Rakovica,isti motor,kako sad rajka sa istim motorom i rotacionom pumpom da trosi mnogo manje.
I jos nesto,saltanje rakovice je malo teze,tvrd menjac,pouzdan,ali zato menjac na 560 saltam kao sumaher i u kombinaciji sa hidro volanom 560 okrenem veoma lako i sa malim ajnslangom.
Kocnice se urade na mehanicke(traju duze od rakovicinih) i u opkladu 560 vrtim na dinaru 10 krugova.
Sve ima svoje prednosti i mane.
Nisam ni sumnjao. Rotaciona pumpa manje trosi nego kod IMT-a potrevi se model gde linijska pumpa manje trosi od rotacione. Moj komsija ima dva fergusona 539, jedan sa linijskom,drugi sa rotacionom pumpom. Covek se kune da mu ovaj sa linijskom pumpom dosta manje trosiSa rotacionom i to dosta manji potrosac.
hehehe već vidim žrtvu koja ce da mi slika te komande i kako se kace i gde su im osovine.sam se javlja
naravno da je servo prednost i olaksica.a nije to vise ni tako skupo da se odradi
ima na par strana unazad slikano detaljno,svi traktori koje koristim imaju nozni gas.navika je čudo
Druze napravis ga sam.Ja sam kao klinac na 558 napravijo od delova za biciklo....80-tih krajem,i danas i dan funkcijonise...Ne znam za vas ali meni najveca mana je nedostatak noznog gasa... Mislim da nema sanse da bih mogao da vozim traktor bez njega