Tintoreti
Član
Da si pogledao malo bolje traktor nebi ovako pricao. Svakom traktoru pa i novom mozes menjati gume ako mislis da trebaju, a dali stvarno trebaju to je druga stvar mozes farbati ponovo jer si primetio na dva mesta da je slila boja, a dali stvarno treba da se farba ponovo, to je opet druga stvar, ako ces da mu stavljas kabinu a traktor je bez kabine to je opet druga stvar. Ako se napise solidno stanje to verovatno ne znaci da je puko blok. Ako sam "trgovac" (a i da nisam) verovatno imam svoj aparat za varenje, kompresor i pumpu za pranje pa ne mislim "da ce me kostati 1000e da ga operem uradim limariju i ofarbam". Jedno je sto mi necemo da radimo i da nesto sami napravimo nego cekamo nekog drugog, pa kukamo posle kad nas trgovci deru i sve nam je skupo, i treba da nas deru jos duplo vise, gospodu samo po novcaniku treba udariti da bi osetili , drugacije ne razumeju.
Da nebi isli vise u off, jer mozemo ovako u nedogled, meni licno ne treba jer vec imam dovoljno za moje potrebe. Da kupujem traktor od 60k nebih polemisao vec bih bio u Kursumliji i gledao traktor.Aj uzdravlje
Da nebi isli vise u off, jer mozemo ovako u nedogled, meni licno ne treba jer vec imam dovoljno za moje potrebe. Da kupujem traktor od 60k nebih polemisao vec bih bio u Kursumliji i gledao traktor.Aj uzdravlje