IMT

Da si pogledao malo bolje traktor nebi ovako pricao. Svakom traktoru pa i novom mozes menjati gume ako mislis da trebaju, a dali stvarno trebaju to je druga stvar mozes farbati ponovo jer si primetio na dva mesta da je slila boja, a dali stvarno treba da se farba ponovo, to je opet druga stvar, ako ces da mu stavljas kabinu a traktor je bez kabine to je opet druga stvar. Ako se napise solidno stanje to verovatno ne znaci da je puko blok. Ako sam "trgovac" (a i da nisam) verovatno imam svoj aparat za varenje, kompresor i pumpu za pranje pa ne mislim "da ce me kostati 1000e da ga operem uradim limariju i ofarbam". Jedno je sto mi necemo da radimo i da nesto sami napravimo nego cekamo nekog drugog, pa kukamo posle kad nas trgovci deru i sve nam je skupo, i treba da nas deru jos duplo vise, gospodu samo po novcaniku treba udariti da bi osetili , drugacije ne razumeju.

Da nebi isli vise u off, jer mozemo ovako u nedogled, meni licno ne treba jer vec imam dovoljno za moje potrebe. Da kupujem traktor od 60k nebih polemisao vec bih bio u Kursumliji i gledao traktor.Aj uzdravlje :ppozdrav:

aaa pa ovo je moj zemljak.POšto je iz Kuršumlije smem da vam garantujem da ovaj plug ni zemlju nije video.ali zato šuma šuma i samo šuma i par hiljada kubika drva.neka vas ne buni limarija.verujem da je već menjana par puta jer je isto toliko puta zgužvane uz neku bukvu.a ne bih ja nesto mnogo terao ove gume izgorelo je to odavno, sare zaobljene vrhovi skinuti od panjeva i od kamena pod teretom.verujem da su i ostali delovi posteno pokidani i zamoreni svakodnevnim drndanjem u brdu koje mozda neko iz ravnice nemoze ni da zamisli
u svakom slučaju ni cena nije velika opravdava stanje koje je realno nikakvo.dok se sve sredi opet dodje na isto

alooooooooo ljudi polako!!!!!
da ovo trba da se sredjuje, treeeeeeeeba, a da je 82god, neverujem ima hidro volan, mozda gresam.
ali niko nerece koliko vredi, jedino vas nekoliko OD KILO, da on oce od kilo, vozio bi ga na odpad.
to znaci da ipak ova jadna olupina daje znake zivota!
moje pitanje glasi:
STANJE SE VIDI, koliko bi trebalo da baba bude devojka, ne curica , vec devojka????
PS:
ja mu dajem vrednost 900-1000€

Neko ce ga kupi i nasminka za prodaju.I neko ce bas od vas koji mislite da je ovo teski krs da kupi jer lepo izgleda a trgovac ce da kaze:Baba vozila,deda odrzavao,nova stvar.:osmeh:

u koliko se ne proda za 15 dana, idem da ga gledam, mislim da sa ulogom od 1500-1800€, moze biti ko nov.
sa kupovnom cenom od 1000€, malo ja malo majstor i delovi, moze da bude sta! mislim da blok nije puko, vec da je ovaj samo dolivo njemu preradjeno ulje da ga manje kosta, a vadio mu dusu.
MIRKO kako vas IMT 587, mislim da izgledaju slicno????

K'o da moraju sve 4 nove gume,mogu se sve 4 naci za 250e polovne i rokaj.
Pa da danas u Srbiji ljudi prodaju polovne gume zato sto su dobre! i koliko ce da traju te polovne? opet ta prica pali kod trgovaca.
Tintoreti rekao si par stotina evra a ne 1000 za limariju i farbanje i naravno da se predihta gde curi,to sam rekao da je nemoguce izvesti sa par stotina.
Trnavac aj u opkladu da je puco blok!?

Ja cu verovatno da zovem coveka,da mi detaljno objasni kako stvari stoje.Nije mi mnogo daleko pa mozda i odem da pogledam.
Posto je komplet generalka sa dobrim delovima za 560?

Ajde lepo ako je neko zainteresovan da kupi,nek ide da vidi,pa da iznese misljenje,a ne ovako se pogadjate kakav je traktor kao da ste na pijacu,e da li je ovo da li je ono,a nemate pojma kakav je. Kad bi imao prevoz da ga doteram,omah bih isao da ga pogledam i da mu obaram cenu i pa ga kupim,a i ovom cenom je povoljan. A posto nema prevoza,a i skup bi bio,onda nista,cutim i cekam sta blize meni.

Ako se vi kladite oko tog bloka mogu ja da odem da pogledam i da presudim:haha:
ipak je to na 15 km od mog sela.e sad koliko cu da :ppozdrav: usput to je...

@peshut
nije losa ideja, ja bih vec bio gore, ali nisam kuci!!
@Dolovac
po cemu mislis da je puko blok ???
@ Mali Malisa
to sto mi komentarisemo ,nemoj da te nervira FORUM JE ZATO, a ako ti smeta , nemoras da upadas u komentar.
svako od nas trazi misljenje drugih, da dodje do pravog resenja !

Ljudi limarija i estetika na traktoru je najmanji problem. "Najveci problem je kakav mu je menjac,reduktor,poluosovine,diferencijal,konusno-tanjirasti,blokada,hidraulik,kardan".
Limarija i estetika se sredi sa 3l boje i traktor kao iz fabrike. Sto se tice motora 500 evra je generalna bez majstorskih ruku tako cak i ako je pukla glava motora nova je oko 170evra, s obzirom da je traktor dzabe pare ako mu je ispravno sve ono sto sam naveo pod navodnicima u njega se isplati ulagati...
Posto vec nekoliko dana stoji na oglasu a sverceri ga nisu pokupili znaci da tu nesto krupnije nedostaje...:ppozdrav:

ma nije me mrzelo sad sam ga zvao.ovo mu je kao cena na otpad da ga da toliko bi dobio.bez papira trazi 2300 a sa papirima 3300 sta god mu to znacilo pojma nemam.
kaze da mu je motor radjen prosle godine pitao sam ga i za majstora ako je stvarno radio tamo gde je reko onda je to jedan od boljih pa i najbolji u kraju za traktore.znaci blok nije pucao sve radi ide vuce pali na kljuc menjač i diferencijal normalni nikakvih problema.znaci samo gume ocajne i limarija.
kao sto sam i rekao traktor ne izlazi iz sume nosi vitlo na sebi.
tako mu stoje stvari.ipak nije to tako povoljno

ma nije me mrzelo sad sam ga zvao.ovo mu je kao cena na otpad da ga da toliko bi dobio.bez papira trazi 2300 a sa papirima 3300 sta god mu to znacilo pojma nemam.
kaze da mu je motor radjen prosle godine pitao sam ga i za majstora ako je stvarno radio tamo gde je reko onda je to jedan od boljih pa i najbolji u kraju za traktore.znaci blok nije pucao sve radi ide vuce pali na kljuc menjač i diferencijal normalni nikakvih problema.znaci samo gume ocajne i limarija.
kao sto sam i rekao traktor ne izlazi iz sume nosi vitlo na sebi.
tako mu stoje stvari.ipak nije to tako povoljno
Jedan od mnogih koji vole da zajebavaju i da krate tudje vreme. pozvalo ga njih 10 i odma podigao cenu sto se mene tice nek dobije za takvog i 5000

Desilo mi se kada podižem hidrauliku sa većom ručicom skoro do gornjeg položaja(ako nedignem ručicu skroz,onda vraća), da krene da diže skroz do kraja.Ja spustim veću ručicu ali nespušta hidrauliku.Inače manja ručica (tj. kockica) mi stoji, sem oranja svo vreme između ona dva kružića.Tek kad sam te dve male spustio ispod prvog kružića (tj.na dole) onda je spustio hidrauliku.Probao par puta i isto se desi.Sad mi mala ručica stoji ispod tih kružića.Kakva je sad ovo zavrzlama???
Nadam se da sam dobro objasnio.

Nazad
Vrh