Bubu
Član
Ne boj se, samo nek oru malko mokru zemlju, taman toliko ce proklizati taj 585 posto nema prednju vucu. A i 577 se lako da naprviti da bude kadar kao i taj 585.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neško imaš li onaj kompresor na kardan, ajdslikaj da vidim jel isti kao one što sam viđao u Rumi, i koliki mu je kapacitet, planiram to kupiti da napravim neku prskalicu za šljive da možem prskati krečom.
U poslednje vreme mnogo manje pažnje posvećujem forumu nego ranije, i uopšte nisam u toku sa tim tvojim 567. Ako si već pisao o njemu, jel može mala pomoć gde da pronađem to na forumu, baš me interesuje...
Montoja imas u Kuzminu 5173 sa dobrim motorom a na konusnom otkinuo dva zuba oce da menja za manji uz doplatu ceni ga 7000 evr.to ste gledali neki?
koja je cena?
pa jel taj sav svoj 7000e puno jos neispravan,5000e puna kapaMontoja imas u Kuzminu 5173 sa dobrim motorom a na konusnom otkinuo dva zuba oce da menja za manji uz doplatu ceni ga 7000 evr.
Jel ko kad cuo za imt 577 dv 4x4 veli covjek da ima dva kardana prve vuce?
Pre par godina ja sam kupio lance od coveka za mog Vladimirca koji nosi iste gume kao i 539 od 11". Taj covek je kupovao te lance sa vojnog odpada i on je od 3 (kamionska) vojna pravio 2 za traktor. To izgleda savrseno ima spanere sa unutrasnje i spoljne strane i moze se montirati na gume od 11",12". Tada cena za oba bila je 100 eura! Nisam siguran da on toga ima jos posle 3 god. Ako ti je ovo zanimljivo javi se na p.p mogu to da proverim ima li jos...Da li na IMT 533-539 mogu da se stave lanci od nekog kamiona, npr. starog dajca ili tama njuškara?
Ako može neko da pojasni od čega može, bilo bi mi od pomoći, (gume 11)?