prnjavor3
Član
član mladenm. ima takav traktor čini mi se reče da ima 60 k.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam prico sa jednim covekom i kaze neki njegov prijatelj ima kvarova sa 577 novim strasno kaze nemoj 577 da uzimas jel to sada moguce vi kazete da valja.
Zna li neko da mi kaze kakav i koji je navoj na onom safu sa strane na vodenoj pumpi od 549 sto se odvija sa imbus kljucem,ima isti saf iznad termostata sa kontra strane? Hocu da pravim grejanje u kabini pa da na ta mesta usafim druge safove sto imaju cev u produzetku i da na to kacim gumeno crevo koje ce da ide do kabine.
Pozdrav svima!
Imao bih jednu molbu, za majstore na ovom forumu.
Znam da je pisano par puta, ali nije na odmet.
Ako neko moze tacno da navede sta se sve menja na motoru od Tamica t80 kada se motor prebacuje na trakor IMT 560 i 577
znam da nisu iste kolevke pa me zato interesuje.
imam u ponudi povoljan 560 kojem bih ubacio motor od kamiona (jedan imam 560 od ranije u ekstra stanju)
Covek veoma povoljno nudi traktor, kojei nije u voznom stanju. A motor od t80 se moze naci za mali novac.
srdacan pozdrav!