Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li na IMT 533 treba da se skida ono deklo gdje je lančanik da bi se ugradio kompresor?
Šta sve treba da se prikupi osim kompresora?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=S9qcyQmqPL8&list=UUrwjaCwtp7lz4S_0ahpToRw& index=1&feature=plcp" target="_blank">i ovde postoje gadna neslaganja u pricama raznih pojedinaca...bruka-inace prilog iz fabrike IMT o propadanju firme
Imaš u NS na Najlonu nedeljom čovek donosi. Šaljem ti tel na pp.Jel ima u NS ili u okolini prodavnica IMT delova da prodaju stakla? Meni treba staklo od kabine, za stari tip kabineIMT 533
Kod nas u staklarskim radnjama ima da se kupi neko "duplo" staklo, to je neka tehnika sa nekom folijom između stakala, ne znam tačno kako se zove.
Ja sam uzeo ta stakla na vrata od kavine i već 3 godine stoje, čak nigdje nisam mogao da nađem kedere, pa mi je čovjek stavio u silikon i nigdje nisu pukla niti se pomjerila. Još nisam stavio zadnje staklo, ali i to sam planirao.
Cijena zadnjeg stakla na kabini starog tipa za IMT 533 ti sa ugradnjom u silikon košta 45 EUR-a.
---------- Poruka napisana u 09:03 ---------- Prethodna poruka je at 07:31 ----------
Ja ne mogu da skontam gdje to dođe?
Kod mene je veoma star traktor, tako da postoji mogućnost i da uopšte nema mjesto za kompresor na deklu ali evo slika pa ako neko može da mi kaže da li ima ili ne?
Da li je to ovaj poklopac ispred filtera ulja, sa prednje strane dekla?
Postoji li mogućnost da unutra remenica nije nazubljena, pošto sam čuo da postoji i ta mogućnost.
Kompresor mi samo treba za duvanje guma.
Da li je bolje staviti ovaj fabrički kompresor (ako ga uspijem naći), ili kupiti onaj koji se kači na kardan?
Ponesi aparat i napuni baterije, pa da vidimo kako je bilo.jer sutra odoh u Grcku na poljoprivredni sajam.
To su lepe zelje a stvarnost je sasvim drukcija, to jest 585 je mnogo jaci i brzi u oranju.Ma kakav trobrzinac. 585 je jaci traktor od 577 zbog punjenja i radilice pa zato ima snage da ore 1. brzom ali ako je na 577 skroz ispravna DV i da ore sa istim plugom istu zemlju 585 ce imati dovoljno proklizavanja da ga 577 DV stize 1. brzom.