Dragan18
Član
ja verujem i becarini i bobi .... ali opet mi nije jasno kako je moguce na 542 raditi na 350 sati generalnu ......jedino ako nesto nije dobro napravljeno ..to je premalo sati za bilo kakvu generalnu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa šta sumnjaš u rad mog matorog mitijo ,kako on radi i odradi većina vas neće moći takomityoo je napisao(la):Ljudi nerzumem se u IMT-e ali 350 sati.... nije ni razradjen kako treba..... To nemoze biti do kvaliteta traktora...
delovi su original kupovani i nije neka budžotina jednostavno ti govorim da se mnogima kod mene u selu to dešavalo ne samo meni ,pa čekaj ako je 560 promašena serija onda je isto za 567 koji ima sve isto sem menjačaBobo je napisao(la):Ja sam lijepo reko da je prvi puta bio lose razradjen, a ovo dalje ako je i razradjivano kako treba, djelovi su kupovani najjeftiniji... 549 mora ici ko gluva svinja i nema sanse da je 542 bolji od 549 nikako...
Da, 558 i 560 imaju isti motor, isti mjenjac, ali usporedi samo zadnje felge, na 560 platformu, poluge, nosaci blatobrana na 560 su napravljeni od plocevine 25mm, ako ne i deblje, a blatobran jedan tezak ko sva limarija od 558...
Znam sta pricam, prije 558 nego 560 i ko imalo zna o cemu pricam slozit ce se samnom... 558 naspram 560 trosi ko upaljac...
Ista stvar je i 539 i 542... isti motor, isti mjenjac u prve 3 brzine, isti diferencijal, isto kvacilo... al prednji most je tezi, limarija je duplo teza, ima tu dosta razlike, jos ako usporedjujemo kabine na 539 i 542, tu se nema sto dalje razgovarati...
opet misliš na mog matorog jer on je bio vlasnik i popravljao što ispada da moj matori nezna ništa a vi sve znate iako je dosta više radio imt traktore od skoro svih vasmityoo je napisao(la):Nesumnjam ja u tvog matorog ali... 350 RADNIH SATI....Za to vreme bi trebao tek da se razradi a ne da se podere za generalnu ako je sve uredu(tu mislim na majstora koji je popravljao i na vlasnika koji je vozio-odrzavao)
Ja dosad ni za jedan traktor bilo koje marke nisam cuo da se generalna radila na svakih 350 radnih sati i uvredio se ti ili ne u toj prici nesto jako klima! To da je do serije 549 to bi se dogadjalo na sve strane a ne samo kod tebe....todor je napisao(la):opet misliš na mog matorog jer on je bio vlasnik i popravljao što ispada da moj matori nezna ništa a vi sve znate iako je dosta više radio imt traktore od skoro svih vasmityoo je napisao(la):Nesumnjam ja u tvog matorog ali... 350 RADNIH SATI....Za to vreme bi trebao tek da se razradi a ne da se podere za generalnu ako je sve uredu(tu mislim na majstora koji je popravljao i na vlasnika koji je vozio-odrzavao)
Paa nije OFF jer se pise o IMT-u, a ovakve rasprave su uobicajene, i logicno je da svako za svoj traktor misli da je najbolji... A ko zna da cita izmedju redova dosta interesantnih informacija moze da izvuce...todor je napisao(la):a i mislim da smo debelo zagazili u tako da ko šta ima neka vozi jer svako će hvaliti svoje i svugde je različita vrsta zemlje