Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesi probao skinuti poklopac i nastelovati polugiceHidraulika na traktoru,sirok pojam.Posteno da ti kazem neznam od cega da krenes,sve moze biti
Kod mene je problem na IMT-u da polako podize,bio on vruc,hladan,na leru ili patos gas,on ima svoj sporohodni tempo podizanja.Cim ima prikljucak pozadi zakacen on ide sporo,tako da u oranju mogu lagano na 15 metara od kraja da podizem plug,i on taman izadje na kraju njive.Ali ako ocu odmah da dizem,e onda moram da cekam.To mi ostaje kao neresiv problem
To sa sporim dizanjem je bilo kod suraka na 539, i da ne davim sta je sve radjeno, uglavnom je "kvar" uocio neki hidraulicar iz S. Mitrovice. Spakovali su u fabrici u pumpu duze opruge ventila nego sto idu, uglavnom iste su zamijenjene standardnim i otada dize kao sto treba.Hidraulika na traktoru,sirok pojam.Posteno da ti kazem neznam od cega da krenes,sve moze biti
Kod mene je problem na IMT-u da polako podize,bio on vruc,hladan,na leru ili patos gas,on ima svoj sporohodni tempo podizanja.Cim ima prikljucak pozadi zakacen on ide sporo,tako da u oranju mogu lagano na 15 metara od kraja da podizem plug,i on taman izadje na kraju njive.Ali ako ocu odmah da dizem,e onda moram da cekam.To mi ostaje kao neresiv problem
Da nije sigurnosni ventil?Danas počela da me zeza hidraulika na IMT 5106
dešava se da plug diže samo na leru,čim dodam gas on ga pusti dole,
zna li neko šta to može biti
Meni se to desilo pre par godina na imt 577, razlog je bio zapušen uljni filter hidraulike (zdrobio je ležaj u zupčaniku prednje vuče, i opiljci su zapušili filter). Na leru je dizao nekako, a čim sam dao gas je spuštao dole, zato što pri većim obrtajima je pomoćna pumpa usrkala i ono malo ulja što ja prošlo kroz filter, a klipna pumpa ostala bez ulja.Danas počela da me zeza hidraulika na IMT 5106
dešava se da plug diže samo na leru,čim dodam gas on ga pusti dole,
zna li neko šta to može biti
Cuo sam se neki dan sa njim telefonom,mogao sam ga pitati,skroz zaboravioEto...da je levak sad na ovom forumu,on bi od table lima to resio za cas posla!