IMT

Što ima i prvu vuču...
Naravno ručno kopčanje radi u rikverc i pazi dali što trza u prvoj vuči na rikverc .
Kočnice su većinom bolna točka ako nisu održavane..
Hidro volan isto treba pogledat jer znaju procuriti...
Ma imaš brdo toga za gledat.
Vidi kako se pali kardan.
Jer ja kad sam kupovao morao štelat nisam ga mogo upalit krči i ne zaustavlja se na kvačilo.
Svako 565 ima tri brzine jedino 569 ima pet i 567 a ovaj drugi nema prvu vuču.

Što ima i prvu vuču...
Naravno ručno kopčanje radi u rikverc i pazi dali što trza u prvoj vuči na rikverc .
Kočnice su većinom bolna točka ako nisu održavane..
Hidro volan isto treba pogledat jer znaju procuriti...
Ma imaš brdo toga za gledat.
Vidi kako se pali kardan.
Jer ja kad sam kupovao morao štelat nisam ga mogo upalit krči i ne zaustavlja se na kvačilo.
Svako 565 ima tri brzine jedino 569 ima pet i 567 a ovaj drugi nema prvu vuču.

Da ima prednju vucu,prijatelj mi posjeduje 577 i kod njeg u rikvec kad ide nemoze se upalit prednja vuca a i naprijed se pali samo altomaski kada zadnji tockovi proslajdraju !
Ja nebi zelio to da kupim !
Ovaj traktor 565 kad sam danas vidio iznenadio sam se sa izgledom jer je kabina i hauba od novijeg modela kardan pali bez krcanja sutra kontam,otic probat detalnije traktor ako se vlasnik slozi ja bi zelio da ga pustim u brazdu pa da vidm sta je snjim to ce naj bolje pokazat u kakvom je stanju jer je sav ofarban !Sto mi smeta puno volio bi da nije nista farbano pa sam pravo sumljicav prema traktoru !

Da ima prednju vucu,prijatelj mi posjeduje 577 i kod njeg u rikvec kad ide nemoze se upalit prednja vuca a i naprijed se pali samo altomaski kada zadnji tockovi proslajdraju !
Ja nebi zelio to da kupim !
Ovaj traktor 565 kad sam danas vidio iznenadio sam se sa izgledom jer je kabina i hauba od novijeg modela kardan pali bez krcanja sutra kontam,otic probat detalnije traktor ako se vlasnik slozi ja bi zelio da ga pustim u brazdu pa da vidm sta je snjim to ce naj bolje pokazat u kakvom je stanju jer je sav ofarban !Sto mi smeta puno volio bi da nije nista farbano pa sam pravo sumljicav prema traktoru !

Gle dođi ne najavljen pa ga malo upali ledenog ako kreše bez grijanja sad kad je hladno motor je odličan.
To je automatsko ko moje meni to nikad ne upali koma je.
Ako je ručno imaš ručicu za palit iznad kardana.
Ma za boju lako samo vidi kakav je motor.
Sigurno je bio masan pa ga obojao da lijepše izgleda da si bacio ovdje slike više bi ti mogo reći.
I obrati pozornost na odušak dal dimi jako , vidi kakvo je ulje na šipki da ne bi mješao što da nema vode u ulje točkice male.
I vidi jel blok pucan malo se zagledaj iza pumpe i tako..

Sad sam pogledao u katalog,1985 je prva serija tih traktora.

DM motori pale kao mina i kad je hladnije i slabiji motor.

Masina, sta sam nasao na netu kazu 577

to je limarija od torpeda kvarner, kojeg je napravljeno nekoliko komada (prototipovi) pa je ostalo te limarije u tvornici i mogla se kupiti za male novce.

SSM16058.jpg

51b1a7c6.jpg

Ja sam za svog 577 dao 5000 ali nije bilo neko stanje dosta sam toga radio skini mu 500 eura i dobro..

Nazad
Vrh