Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam ja shvatio, nisu njemu kockice bile podignute do kraja već u radnom položaju za oranje, odnosno nije lupanje bilo zbog pogrešnog položaja kockica.
Ako ti je trap OK, onda je problem u kucistu volana tacnije u segmentima kucista, zajeli su se. Volanom upravljas direktno preko puza na jedan segment, a on preko zuba upravlja drugim segmentom, e tu je luft izmedju tih zuba. Jos ako ti vise plese desni tocak od lijevog to je onda to, inace segment ti je jedna osovina koja ima 5_6 sirokih zuba samo po jednom dijelu svog obima, uostalom kad otvoris kuciste sve ce ti se reci samo.Drugovi imam problem sa imt 533,u voznji mi prednji tockovi mnogo plesu.Prosle godine sam radio komplet prednji trap,menjao biksne,vreteno sa burencetom na glavu upravljaca i sve cetri spone.I posle te zamene se javio ples ali je bilo pdnosljivo medjutim sda je to sekukanje da nemogu da drzim pravac. Mozete limi reci na koji nacin da resim taj problem.U ovoj temi sam procitao sve sto je pisano o tom problemu ali mi bas i nije jasno,unapred hvala.
Drugovi imam problem sa imt 533,u voznji mi prednji tockovi mnogo plesu.Prosle godine sam radio komplet prednji trap,menjao biksne,vreteno sa burencetom na glavu upravljaca i sve cetri spone.I posle te zamene se javio ples ali je bilo pdnosljivo medjutim sda je to sekukanje da nemogu da drzim pravac. Mozete limi reci na koji nacin da resim taj problem.U ovoj temi sam procitao sve sto je pisano o tom problemu ali mi bas i nije jasno,unapred hvala.
Kremator po literaturi je: 1690 obrtaja motora a 540 obrtaja priključnog vratila ili 2250 obrtaja motora 720 obrtaja priključnog vratila.