KishRobert
Prijatelj Foruma
Ma sve mi je to jasno,Proizvođač-model-tip; IMT- 577 - 1854
al taj zadnji broj,1854,sta to znaci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma sve mi je to jasno,Proizvođač-model-tip; IMT- 577 - 1854
Znaci ni 550.11 ne moze d ase dobije odmah kako sam zakljucio. Nista od IMT a .
Ma sve mi je to jasno,
al taj zadnji broj,1854,sta to znaci?
Jesu Perkins ali su na njemu srafovi TVIK_ovi, izgleda da uzmu nekompletan motor pa ga dokarabudze, bar je tako na ovom jednom u Bijeljini 2050, stoji u nekoj prodaji polj. mehanizacije a navodno je to onaj exponat sa NS sajma.I ovi propratni elementi na motoru su sa kolca i konopca. Steta za IMT.Pa zar na 550 i 2050 nisu perkins motori 1103 serije i oni koliko ja znam dolaze iz uvoza i kompletni, a to sto se ceka izgleda da je postalo normalno kod nas
vidim dase svi zale sa cekanjem novog IMT tractora
Ocigledno da je tu nesto trulo i da jako smrdi
Mislim da oni rade kampanjski pokupe pare od ljudi kupe motore i onda par majstora navali na posao da ssklope te trectore ili ko zna sta i kako
pojeden kraj gornje osovine koja nosi snop zupcanika. Kada skinete planetarni onda cete videti. I naravno spojnica za spori i brzi hod.
.. pošto sam i ja menjao tu osovinu i spojnicu iz istog razloga još pre dve godine i sad je dobro.
Skinuo sam planetar i kolko sam mogao primetim i spojnica i onaj kraj osovine su dobri(po moje skromno iskustvo)
P.S. da ponovim:mala rucica isla je ukoso a ne pravo u odnosu na osovinica a stim smatram da je imala i kraci hod za nekih 0.5mm[/URL][/IMG]
Ako moze jasnija slika osovine na mjenjacu.