sa unutrasne strane gledano odlicne su samo sto na pocetak gde se uzubljuje pojedenu su oko 2-3mmpregledaj unutrasnje kronere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa unutrasne strane gledano odlicne su samo sto na pocetak gde se uzubljuje pojedenu su oko 2-3mmpregledaj unutrasnje kronere
Evo da vam pokažem i mog "Zmaja" IMT 533 godina proizvodnje 1963. Ja sam ga kupio u decembru 2009 godine, popravka je trajala do februara 2010 godine.
Bio je u takvom stanju da sam ga na kamion morao utovarati sa viljuškarom. Kod predhodnog vlasnika je ležao preko 5 godina. Nije imao električnu instalaciju, limarija je bila sva slomjena idt...
Žao mi je što nisam napravio par slika prije nego što sam ga popravio, ali dobro.
90% stvari sam radio sam npr: rastavljanje, zamjena onih dijelova koji su bili dotrajali, pranje i čišćenje i na kraju farbanje. Stavio sam mu filter nafte od 539, filter ulja od golfa2, alternator takođe od golfa2 i još MNOGO novih i polobnih dijelova. Majstor mi je tarirao nove dizne naštelovao paljenje, (naprijed na lancu) i sada radi odlično za moje potrebe.
Evo slike:
mozes samo da places i moj 578 nema blokadu niti mogucnost da se namesti, kako mi majstor rece... tako da malo napred malo nazad i nekako se iscupasA sta radis za blokadu, u slucaju da ti proslajfuje pod teretom ?