IMT

Ako je kod mene 720 onda tvoj 560 ima da peva sa 720 o/min.

Na putu Ribare-Petkovica,mislim da se zove Dane,ima rasturenih rakovica i IMT-a mnogo.Bio sam neki dan kod njega kupili kuciste volana za neku rakovicu 65.Poslacu ti sutra broj na PP,samo da ga izronjam

Juce rodjak kupio 577, 1990 god. dosao iz Amerike izgleda radio na aerodromu, rucice glavne hidraulike netaknute izgleda da je upotrebljavana samo pomocna vjerovatno za paletar.Ima hid. cilindre vanjske na poteznicama, kocnice u ulju i original englesku pvp, cav, plave boje motor.Traktor je izgleda stajao napolju svo vrijeme, pa mu vanjstina i nije nesto,ali je na njemu original fabricka vodena i ac pumpa u prednjem stelu nigdje milimetra lufta sto upucuje da nema puno rh, a i to sto ima nije napravljeno u nekom opterecenju. Gume solidne, i nema kabinu samo roll_bar, kugle u poteznicama sa zanemarljivim luftom, suv motor jedino ima hidrola ispod volana. Platio 8 500km (4350 evr.), za prilike ovdje, taj sto je prodao je moron.

Stiglo pojačanje u ekipi IMT-a
30bd7vr.jpg

Juce rodjak kupio 577, 1990 god. dosao iz Amerike izgleda radio na aerodromu, rucice glavne hidraulike netaknute izgleda da je upotrebljavana samo pomocna vjerovatno za paletar.Ima hid. cilindre vanjske na poteznicama, kocnice u ulju i original englesku pvp, cav, plave boje motor.Traktor je izgleda stajao napolju svo vrijeme, pa mu vanjstina i nije nesto,ali je na njemu original fabricka vodena i ac pumpa u prednjem stelu nigdje milimetra lufta sto upucuje da nema puno rh, a i to sto ima nije napravljeno u nekom opterecenju. Gume solidne, i nema kabinu samo roll_bar, kugle u poteznicama sa zanemarljivim luftom, suv motor jedino ima hidrola ispod volana. Platio 8 500km (4350 evr.), za prilike ovdje, taj sto je prodao je moron.

To je kod ono dvoje starih ljudi preko puta Save, ja sam htio da kupim velikgo Zetora (7711) al su zavalili cijenu. Steta, bio sam prava musterija a i traktor mi se svidjao, vanjština mu je zahtijevala nešto sredjivanja al je mehanički bio zdrav. Gledao sam taj 577, kad je stigao imao je neki ozbiljan problem sa hidraulikom. Kada sam prvi put bio tamo, sva hidraulika mu je bila izvadjena (pumpa, razvodnici, sve nazad), ne znam doduše u čemu je bio problem. Što se ostalog tiče bio je u jako dobrom stanju, dobre zadnje gume (iako nisu iste lijeva i desna), vanjski cilindri, ubio se za oranja (jedino nije imao kabinu). Nek tvoj rodjak pripazi na hidrauliku. Usput, kad sam ga ja gledao vlasnik je tražio 8.000KM.

Montoja napokon si nasao pravo pojacanje!Pretpostavljam da sad trazis odgovarajuce prikljucke
Nek ti sluzi dugo i bez kvarova.:ppozdrav:

e ovaj je IMT sređen kao BOING mada se može reći i kao mig 29:haha: [video]]http:/www.youtube.com/watch?v=Pku20_bgrxc&feature=related[/video]

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh