IMT

bio sam u rumi trazio zupcanik i neki mi iz Glusaca davao direktnu osovinu tj vratilo za 80 evra...
ja menjam zupcanik zato sto je pukao kad sam balirao, nista ne ubrzavam samo stavljam novi...

Jel ima indijskih varijanti,ja sam veoma zadovoljan na njihovu robu.A jeftiniji su delovi

@strale taj iz glusaca je vlada kit,posto je nov zupcanik ako ti samo on treba

sad kad to radim uzeo sam i da promenim ferode na kocnicama, u Juselu 510 din komad tj cela feroda nanitovana Indijaska , za te pare ne isplati se nitovati dzabe.
Nov zupcanik e oko 100 evra ali nema u Sapcu... Nasao sam nekoc cigu u rumi kaze da ima i da ce poslati brzom postom za 10 evra, kaze stoji mu na starom gvozdju

Stralle
Tvoja volja sta ces raditi, ali gresis sto neces da stavis direktnu osovinu, mnogo bi ti bolje traktor terao masine i manje bi trosio. Pa kako Ferguson ne rasturi nijednu masinu a uzbrdo moras dobro da mu ocepis gas? A on ima 720 obrtaja, koliko bi i ti imao kaoda bi stavio direktnu osovinu

Pobogu ljudi , cale mi ja radio u IMT i odlican je mehanicar, pricali smo o tome i razumem ja sve da je mala potrosnja, traktor je rasterecen, da imam 577 ili neku jacu masinu o tome ne bi razmisljao jednostavno nemam snage da teram masine tom brzinom...
Pocerina
jel imas ti deklo za prednju vucu kao na 577...?

Poslednja izmena od urednika:
jeste nema svaki, sad nez kako ze da vunkcionise prednja vuca na 560, to je izdrzljiv traktor kod mene se lepo pokazao a jedina mana koja ga uvek j...be je nejak motor a jos i kad nabacis prednju vucu...
ja sam razmisljao o ubacivanju motora od 577...

Uradio sam mu generalnu pre 4 godine, tako da ubacivanje motora otpada. Pa pravili su ih fabricki sa prednjom vucom, sto ne bi isao i moj. Kad Ferdza moze da tera prednju vucu mocice i 560

Nazad
Vrh