IMT

Napokon mi stigao traktor posle 206 dana od uplate.Sramota i bruka za IMT.
IMG

To je plaćeno još u Decembru.Cena je bila 1002000 a evro 107 takoda me izašao 9360 e.A sadašnju cenu neznam.

Celu stvar vadi ovaj malecki "stručnjak" u kabini. Daće Bog da i njega posluži ta mašina. Nego, nije dobro što se auspuh ne savija pri vrhu, zbog kiše, ako me slika ne vara.

Poslednja izmena:
Juče sam bio do drugara da mu pomognem da rasklopi IMT 5136, moćna mašina, moćno izgleda čak i kada je podeljena na pola...
Evo par fotografija...

1441hso.jpg

5wm8ew.jpg

20pu2q0.jpg

29xeo9x.jpg

Zar je zadnji most tako u vagi da može da stoji bez potpore ? :sta: Vidim da su pod točkove stavljene cigle da se "ne okreću" , pa je možda povučena ručna ? :haha:

Da to je prvo i nas čudilo, dok je otišao po ovu cev, planirali smo i napred da stavimo panjeve, ali nije bilo potrebe, na slici se ne vidi dobro, ali sav teret mu zaista i jeste nazad...

Kolega @diklofen pošto mi mehanika oko teške mehanizacije nije jača strana, nzm tačno šta mu je otišlo, a nzm ni da objasnim, ali msm da je reč o nekom zupčaniku, koje se pokidao/polomio ili tako nešto u toku setvospremiranja... :ppozdrav:

Ma ni ja se bre ništa oko te mehanike ne razumem ali znam da te traktore ljudi zbog problema sa tim konusno-tanjirastim svake godine otvaraju.Na sajmu sam pričao sa jednim starijim gospodinom,igrom slučaja, koji je kupio nov 5136 pre 5-6 godina.Čovek sam kaže da nikakve probleme nije imao sa traktorom sem što na 1000 sati mora da menja te zupčanike.Kako on reče on i ne čeka da mu odu zubi već sam uzme i menja kako mu se približi 1000 sati.Probao je da ga pazi i mazi i nikakve razlike u odnosu kad ga vozi malo žešće.Inače on tih 1000 sati nabije na godinu dana.

Nazad
Vrh