IMT

Boga mi ovaj 2090 lici na moderan traktor .kakvog li je kvaliteta? ima li jos neka slika imtovih masincina ?

Verovatno je dobar cim kosta skoro 30 000 evra.E sad u praksi preglednost,udobnost nivo buke... nije se jos niko usudio da ga kupi.Uz subvencionisanje drzave kao domaci proizvod verujem da bi se kupovali.

darkos
user-offline.png

Pozdrav, prošle nedelje sam nosio bosh pumpu i dizne sa mog 539, kod bošiste jer mi je traktor mnogo dimio, uradjen je servis pumpe, zamenjeni elementi i ventili, pumpa naštelovana, Zamenjeni ulošci dizni, i po montazi sam primetio da je majstor koji je skidao pumpu morao da ide u ranije paljenje sa njom jer je samo tako traktor lako palio, medjutim sad mi se javlja variranje ler gasa do 900 obrtaja, i nešto lošije prvo jutarnje paljenje. Jel imao neko od Vas sliščan problem??

Ventili lose nastelovani ,ako su dizne vec radjene onda je to to.

sto se tice zaletanja motora to je varijator bos pumpe,vidi dali je bosista nasuo ulja u pumpu obicno nenaspu , a sto se tice palenja moguce da nije nastelovao dovoljnu kubikazu goriva ili da je ostavio stare elemente pa nemogu da dovoljno da ubrizgaju goriva kroz diznu za pocetno palenje , ili vam je se okrenuo zupcanik sto dosada retko kome poslo za rukom, ili treca varijanta da ti motor ima losu kompresiju i da je pumpa bila rastelovana pa je bacala vise goriva i zato ti je palio pre rada ,sto ce biti i najpre posto si napomenuo da ti je traktor mnogo dimio a to je znak da je velika kubikaza goriva dospevala u cilindre

MOja greska, nisam dobro razumeo . Kontao sam nemiran rad u smislu tvrdji rad motora ,lose otvaranje i zatvaranje ventila. Ovo sto galki rece je logicno.

Cime mazu ove gume na izlozenim traktorima da se ovako sijaju ? ovaj 577 doteran u pm .Lici na nesto ovakav.

Boga mi ovaj 2090 lici na moderan traktor .kakvog li je kvaliteta? ima li jos neka slika imtovih masincina ?

O kvalitetu ja mislim da ne treba raspravljati o novim IMT traktorima.

Prijatelj ima nekih 4-5godina IMT 2050.
Na nekih 450h mu procurilo ulje na glavi te godine kada ga je kupio.
Delova nema nigde za njih, ama bas nigde nije uspeo da nadje, i tako je stojao 3 godine i tako je i prodat kao neispravan, i taj sto ga je kupio se pokajao sto ga je kupio zalio mu se :D

Mislim da je taj IMT 2090 za 29900e prepapreno preskup i ne kvalitetan traktor, jer i sami znamo u kakvom je stanju fabrika i kvalitet delova.
A i za 100e vise tj. 30000e moze se uzeti MTZ 1221 koji ce ga pojesti za dorucak.

Au al je jednostavno , nisam znao za kremu za gume.Stalno me kopkalo kako to da im se gume tako sijaju a nisam znao razlog.

Kažu da je prvih dva dana sajma bila navala na traktore imt 539 za preko 50 uzeta profaktura pa me interesuje zna li neko od forumaša šta o tome. Dali je to nešto stvarno povoljno ?

Haha :osmeh:, boja kabine, i boja crvenog i zelenog dela na točkovima....to je od prošle i ove godine ? Danas su ga palili lepo radi....

Nazad
Vrh