IMT

@NA

Nesto su mi poznate te supe, garant je drugar tvoj komsija i clan foruma danger?? :D

Inace, lepo je sredio masinu-jos da ofarba haubu, promeni gume i gasss...

neko bi na **greška progovorio kad bi mu usta zacepili :haha:
ima srece sto nije okacio i trecu sliku inace bi mu preko veze sredio da pada na ispitima ::namigivanje::,kad bude sve gotovo bice slike u kompletu mog poludizela,sad je ovako da se baci vestak na psenicu pa onda dalje cackanje

123 je napisao(la):
14xjuwl.jpg
daj covece odakle ti ovo :haha: :haha: :haha: sad bih ga kupio :haha: :haha: :haha: :haha:
123 je napisao(la):

Stavio bi on da zna... :D Njegov komp sada ni slike ne moze da otvori .... ::namigivanje::

Nego je lepo rekao aj slikaj ovog mog poludizela,sreca pa nisam okacio sliku jednog turbodizelasa u plavom. :haha: :haha:

Zao mi je sto nisam snimio kako pali,kao skuter zup i gotovo a radi kao svajcarac. ::svaka cast:: ::svaka cast::

samo za NA,posto je covek malo pobrkao loncice na traktoru se radilo sledece,posto je 539 provera dal ima lanac ili zupcanike u razvodu,provera dal je pun dizel ili poludizel,to smo ustanovili....zamena poklopca hidraulika,remont volana(segmenti,vreteno,caure) remont bos pumpe i dizni a usput i da se ofarba kad je vec raskupusan,zamena lamele druka i zabica KPT,zamena prednjeg semeringa i to je to.....
ojq9kx.jpg

4qt0qo.jpg

danger je napisao(la):
samo za NA,posto je covek malo pobrkao loncice na traktoru se radilo sledece,posto je 539 provera dal ima lanac ili zupcanike u razvodu,provera dal je pun dizel ili poludizel,to smo ustanovili....zamena poklopca hidraulika,remont volana(segmenti,vreteno,caure) remont bos pumpe i dizni a usput i da se ofarba kad je vec raskupusan,zamena lamele druka i zabica KPT,zamena prednjeg semeringa i to je to.....
4qt0qo.jpg

@danger
Ako nije tajna gdje si nabavio sivu boju za motor i ostalo.
Zapravo više me interesuje RAL te boje jer imam dva stroja kod kuće koji trebaju sličan tretman kao na tvojem.
Imam 539 83god i 577 86god, imam volju da to odradim, za kompresor 4 KW sa 3 cilindra se mogu snaći, samo mi još treba siguran RAL za tu boju.
Sretao sam se već sa diskusijom oko šifre za tu boju i nitko nije mogao sa sigurnošću reći koji je to RAL pa evo pitam ako znaš i hoćeš reći mislim da bi mnogima pomoglo.

Cekam 539 4wd ,NOV,UPLACEN, iz Agrorida,stalno mi kazu za 10dana plus,minus dan,dva i sve tako... :zli:

vec vidim da cemo na sud...

boja je inace DUGA i kad sam rekao za IMT covek mi izvadi katalog boje i odmah pokaza jer duga navodno radi boju za fabricko farbanje imt traktora,postoji samo jedna siva i dve crvene nijanse,malo tamnija koju sam ja uzeo i nesto svetlija koja malo vuce na naradzasto,tako da nisam ja mudrovao nijansu nego vec postoji,meni se svidela i uzeo,1150 din=1kg farbe,malo sporije susi jer je sintetika,kad bude gotova i maska okacicu slike,sutra i prekosutra ako malo stegne da bacim ureu na zito pa onda remont maske jos i zadnjih poluga

kako si pogodio,nestalo crvene za masku,prvo moram prsluk da uplatim a kad bude za masku ::novac:: nije bitno,bitna su ledja da nezebu a kad bude zdravlja bice i farbe ::namigivanje::
(moras ti biti u svakoj c...... mirodjija ::namigivanje:spavam: poceo si i ti kao i KR da handri Bobeta

miroslav k je napisao(la):
@antonio
kupis belu i crnu i polako u belu dolivas crnu i kad mislis da ti se dopada to je to
Nije samo crna i bela, ima i žute i crvene. Verovali ili ne.
Crna i bela daju onu bledo sivu boju kojom su neke novije serije Imt-a farbane, ali ta boja nije lepa, svi će mu reći da je promašio.

Ima o farbama ovde: http://poljoinfo.com/index.php?topic=1116.175

Nazad
Vrh