miroslav k
Član
@zoran frenki
skini poklopac hidraulike i zaviri unutra, moze biti svasta a mozda neka sitnica
skini poklopac hidraulike i zaviri unutra, moze biti svasta a mozda neka sitnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo je napisao(la):Najvjerovatnije da i jesu poluosovine... One u pravilu trebaju jedna biti u kontaktu s drugom i tu treba biti minimalan zazor.
Полуосовине никада нису ни близу једна другој. Између њих је осовиница или крст на ком су тркачи.
forvarder je napisao(la):Bobo je napisao(la):Najvjerovatnije da i jesu poluosovine... One u pravilu trebaju jedna biti u kontaktu s drugom i tu treba biti minimalan zazor.
Полуосовине никада нису ни близу једна другој. Између њих је осовиница или крст на ком су тркачи.
Zna se na sta sam mislio... uglavnom, poluosovine trebaju biti postelane tako da imaju sto manji zazor u diferencijalu...
Bobo je napisao(la):Bobo je u pravu, forvarder nisi u pravu u slučaju imt diferencijala, evo slike gde se lepo vidi da se poluosovine skoro dodirujuforvarder je napisao(la):Bobo je napisao(la):Najvjerovatnije da i jesu poluosovine... One u pravilu trebaju jedna biti u kontaktu s drugom i tu treba biti minimalan zazor.
Zna se na sta sam mislio... uglavnom, poluosovine trebaju biti postelane tako da imaju sto manji zazor u diferencijalu...
Malo kasnim ali bolje ikad nego nikad, evo resenja za ovaj problemzoran frenki je napisao(la):Postovani prijatelji imam jedno pitanje,kada idem preko rupa naravno na putu pozadi predpostavljam negde u ili pored diferencijala se cuje neka da nazovem lupnjava ali to su tupi zvuci koji dplaze odozdo a traktor je IMTe540.Ako neko zna ili je imao iskustva sa tim neka napise nesto.Pozdrav.