IMT

evo stasam danas video, (kabrio)
@kish robert
ovo je negde u vasem kraju izgleda kupljen,
9h8ih3.jpg

20gco7q.jpg

U Milurovic komercu imt 549 sa spoljasnjim izvodima hidraulike i subvencijom kosta 1.265.550,00
imt 539 je 842.520,00 ; imt 550.10 se vise ne proizvodi a imt 550.11 je 1.522.200,00

@MONTOYA

:D Malo je dugacak nosac pa vibriraju ali prepravicu ja to kad budem imao vremena. Ovo je bilo 'sklepano' na brzinu.. :cao:

@pocerina

Tegovi su naknadno stavljeni, prvi put ove jeseni. Malo je bolja trakcija sa njima, ipak je to skoro 300kg vise.

Gde si ih nabavio? Mozda bih i ja stavio na 560
Post je spojen: [time]1297334016[/time]

Bubu je napisao(la):
@MONTOYA

:D Malo je dugacak nosac pa vibriraju ali prepravicu ja to kad budem imao vremena. Ovo je bilo 'sklepano' na brzinu.. :cao:
Samo ubaciš trouglasto ojačanje i neće više vibrirati!

Znam Mico. To je samo privremeno resenje dok ne smislim sta cu tacno raditi sa traktorom tj. limarijom. Ako ostane ova limarija onda cu napraviti nosac od okruglih cevi, nesto poput mini rol bara.

Progarac je napisao(la):
Da li moze da se namesti prednja vuca na 560(stari tip)?I gde to moze da se nabavi:haha:

Moze prednja vuca od 577 da se stavi ali je potrebno staviti medju-zupcanik sa kojim se pogoni prednja vuca od 560 DV ili od 579/589 (trobrzinski menjac i brzi diferencijal).

@SAKULJAN

U Vajskoj ili kod Dragana u Irigu.

nemoj da te čuje bobo
ne slažem se sa tobom mislim da je to dobar traktor ima ih po 1000 sati bez ikakvih kvarova jedino im se prednje gume brzo istroše jedanom čoveku se istorošile posle 250rh sad stavio obične od kamiona

Postovani prijatelji imam jedno pitanje,kada idem preko rupa naravno na putu pozadi predpostavljam negde u ili pored diferencijala se cuje neka da nazovem lupnjava ali to su tupi zvuci koji dplaze odozdo a traktor je IMTe540.Ako neko zna ili je imao iskustva sa tim neka napise nesto.Pozdrav.

Probaj da mu drmaš zadnje točkove, pa vidi koliko imaju lufta i da li je to taj zvuk koji si čuo na putu.

Nazad
Vrh