IMT

MONTOYA je napisao(la):
predprošle jeseni sam na 577 ostavio pun rezervar do čepa,preko zime isparilo 40l
Probaj da staviš katanac na čep, možda će onda manje ispariti... :D

images
ovo sam slucajni iskopao IMT 5135 pise u oglasu da ima 300 radnih sati...

mislim da mi je tu nešto mutno kupiti traktor od 135ks raditi 300rh i prodati ga tu je meni nešto sumljivo il ima neki mehanički kvar il je radio nije silaženo sa njega pa stavljen novi sat

dragannrt je napisao(la):
jel ima neki pancevac da zna nesto o ovoj firmi ili kako da ih vec nazovem http://www.automotiv.co.rs/ ....da li su neke mutljavine ili ne...imaju neke masine i opremu sto me zanima,pa da li da se uopste bakcem ili ne?

Firma postoji, danas prolazio pored nje.
Ne znam šta ti je interesantno, pre par godina kad su stigla dva 577 ja ih gledam, kaže sredjen motor stanje ne baš sjajno cena 10 000 evropljana. Zujile mi uši. Mislim da su i dalje kod njih. Slobodno ih zovi, mislim da je mladji Genić i član ovog foruma.

zbog toga sam se i raspitivao,i dalje se prodaju ta dva 577...kontaktirao sam ih preko mejla medjutim nisu hteli da mi kazu cenu,samo mi je receno da se cena formira na dnevnom nivou?.... sta god im to znacilo....u svakom slucaju ako traze toliko para za onakav traktor to je mnogo

Nazad
Vrh