IMT

imam jos samo ovu, suncano je bilo vrema pa nije bas neka slika. i predni i zadnji tockovi su od kombajna
9iuzjk.jpg

Stvarno lepo na oko, čučnulo mu ko budali, ja sa sedmicom radim sve poslove pa tražim univerzalnu kombinaciju guma, ali to izgleda nema, treba dva para točkova i tačka, naravno ako imaš jedan traktor kao ja. :cao:

Mnogo lepse izdgleda DV sa prednjim gumama 11.2x24 i zadnjim 18.4x30. To kazem zato sto su fabricke gume 18.4/15x30 sa malo nizim balonom...

@NA

To su fabricka radna svetla ali su dosta slaba, sa sijalicom od 21W. Kod mene su ta radna svetla na oba traktora skinuta.

Moj predlog radjeno do duse na kamionskom rezervaru prvo dobro opran benzinom pa nakon toga nasute dve boce anti rosta i ostavljen 12 sati da grize uz okretanje da bude svagdje natopljen, a zatim usuli otprilike 4 lopate kamena tucanika cini mi se da mu je granulat bio 6. Onda jos jedno sat mucanja i truda da se povadi kamen a stric kaze da nema vise taloga hrdje u filteru :D. :ppozdrav:

Tačno... a ujedno je i najbezbedniji način krenuti od kuće, ako ga stalno držiš punog, nemož da zaboraviš da ga natankuješ pre polaska...

Mozda je i bilo ali tema je ogromna nisam mogao celu ga pregledam :ppozdrav:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqSbyVVMZ7I&feature=player_embedded[/youtube]

Nazad
Vrh