IMT

Kog ce mi ursuz kad ne moze da vuce 3 brazde... :cao:
Post je spojen: [time]1295208098[/time]

North ARMY je napisao(la):
Kog ce mi ursuz kad ne moze da vuce 3 brazde... :cao:
Post je spojen: [time]1295182898[/time]

2rdvp07.jpg

Al da ne sitničarimo sad.... leopard 3x14" mu je taman!

Ne mogu sad da se objasnjavam,samo znam da kod mene ni jedan od 80-85ks ne pije naftu a da vuce 3*14,mozda moze sa plavom kompresijom a sa naftom nece da moze. :cao:

Rekoh necu da komentarisem,jer ako mi dodje ima da zakacim 2*12 za mog fergusona i orem u 1 sporoj jedno pola metra da plug udje u zemlju onda uslikam i pisem kako je lako islo,dvoumio sam se izmedju prve i druge brze ali sam odlucio za prvu brzu jer tad trosi ravno 10l/ha primetio sam da je to sad moderno.

@Baca no coment. :nono:

@ danger
problem je što u brazdu od pluga 10" baš i neće lepo da stane guma R34x18.4 pa se zato vide ripne, inače to je bilo ljuštenje strnjaka.

@ NA aj dođi ti kod mene pa fda vidimo ko ima težu zemlju.... i tu će urso raditi sa 3x14".... Ali da neidemo više u off, ti si prvi počeo, ja sam ti samo pokazao da nije baš tako kako ti kažeš....

Pa ti dodji kod mene ja sam rekao da kod mene nece da moze. :cao:
A za tvoju me zemlju bas briga ja sam se snasao kojom kombinacijom da poradim moju. ::namigivanje:: :D

@mityoo
bez ljutis al u nasem kraju ove godine sa takvim medvedom su 95% ljudi kacili dve brazde jer tri nije mogao :nono:

@Danger jel i Zarko ove godine kacio 2 glave ??
Znam jednog isto iz VA koji ima takvog samo bez prednje i kaze jeb* traktor 2 mu malo a za 3 ne pomislja,kuca mu odmah iza Zike fleke.

Aj da se vrnemo na temu pa pitam nesto za IMT npr... pitanje za Dangera kako komsijina brena i jel on mogao ove godine sa kuhinjom da ore ili je orao dzonijem mada su manje sanse da dzoni vuce 3brazde jer je samo 90-100ks bez prednje vuce.
Post je spojen: [time]1295272311[/time]
mhaydt.jpg

Ako se ne varam oni su u istoj klasi IMT i zetor,a Micin ursuz je jaci 10-15ks od njih.

@Danger agin ?? Ili to nije radio vec dobre cele 3godine ?? :D

Nazad
Vrh